Računalništvo, telefonija
07.10.2013 12:02

Deli z drugimi:

Share

Dvofrekvenčna stropna dostopna točka

Odlična Wi-Fi izkušnja zaradi istočasnega dostopa preko dveh frekvenčnih območij in nevpadljiva oblika sta le dve izmed prednosti ZyXEL NWA5123-NI dostopne točke, s katero bodo zadovoljni hoteli, študentski in dijaški domovi, trgovski centri in drugi prostori, kjer do interneta dostopajo uporabniki najrazličnejših pametnih mobilnih naprav.
Dvofrekvenčna stropna dostopna točka
Dvofrekvenčna stropna dostopna točka

2-v-1: samostojna ali nadzorna točka

NWA5123-NI 802.11 a/b/g/n Dual-Radio lahko deluje kot samostojna dostopna točka, ko zahteve po Wi-Fi narastejo pa s priklopom na LAN nadzorno enoto spremenite v robustno WLAN rešitev. Da je rešitev uporabniku prijazna, se pokaže ob širitvi omrežja – konfiguracija dodanih dostopnih točk ni potrebna, saj se le-ta izvede samodejno po njihovi namestitvi.

Težje vam jih bodo odnesli!

Prednost priljubljene in nevpadljive stropne namestitve, zaradi česar vam jih bodo tudi težje odnesli – oblike detektorja za dim in možnost PoE napajanja dopolnjujejo 4 notranje antene, zaradi katerih je delovanje stabilno, mrtvih točk pa praktično ni.

Internet povsod in za vse

Wi-Fi hotspot je še vedno najučinkovitejša rešitev za dostop do interneta, ki ponudnikom hkrati omogoča enostavno širitev in upravljanje z omrežjem. Odlična Wi-Fi izkušnja postaja pomemben del konkurenčnosti hotelov, lokalov in prireditvenih prostorov, kjer obiskovalci tudi zaradi stabilnega in povsod dostopnega interneta ostanejo dlje. Naprava, kot vse iz nove serije dostopnih točk ZyXEL NWA5120 802.11 a/b/g/n, podpira DCS, LB in pre-authentication za prehod med dostopnimi točkami brez ponovne avtentikacije.

Podpora Wi-Fi certified Passpoint™

Ponovno vnašanje gesel za ponoven dostop v isto omrežje zna biti zamudno in moteče. ZyXEL NWA-5213-NI s podporo Wi-Fi certified Passpoint™samodejno poskrbi, da se uporabnikom pametnih mobilnih naprav za dostop do želenih brezžičnih omrežij ni potrebno vedno znova identificirati.

50% boljša pokritost s signalom

Brezžično tehnologijo 802.11n dopolnjuje istočasni dostop do interneta preko dveh frekvenčnih območij 2.4GHz in 5GHz. S tem se zmanjša obremenjenost posameznega območja in se pomembno povečata tako zanesljivost in hitrost internetnega dostopa kot pokritost s signalom. Uporabne tehnične karakteristike tehnologije 802.11n so še LDPC, TX Beamforming, ki z dinamičnim spreminjanjem faz signala povečuje območje pokritja s signalom in zmanjšuje mrtve točke, in MLD, ki razmerje Signal-to-Noise poveča na 3dB za stabilnejšo brezžično storitev in zanesljivejše delovanje.

Dve ravni varnosti

Layer-2 zaščita in do 8 SSID sta dve ravni zaščite, ki dovoljujeta konfiguracijo in ustrezata različnim VLAN, Wi-Fi varnostnim in avtentikacijskim zahtevam. Layer-2 zaščita omogoča naprednejšo zaščito, ki uporabnikom istega omrežja preprečuje medsebojno komunikacijo.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem DATACOM INŽENIRING d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri DATACOM INŽENIRING d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Datacom, d.o.o., Ljubljana

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem DATACOM INŽENIRING d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več

NOMISCOM, Simon Šebjanič s.p.

Kupšinci 31, 9000 Murska Sobota, Tel: 031 650 787
Spletna prisotnost podjetja, ne glede na industrijo, lahko močno vpliva na uspeh in prepoznavnost. V današnjem času se nekatera podjetja še vedno ne zavedajo, da bo večina njihovih ... Več
Zlati partner

PRONET Kranj, d.o.o.

Ljubljanska cesta 24b, 4000 Kranj, Tel: 04 2 800 800
Današnja podjetja se soočajo z več izzivi kot kdaj koli prej. Ali veste, kaj povezuje vsa podjetja na svetu? Vsi se sprašujejo, kako najbolje pristopiti k delovnemu dnevu in kako ... Več