Računalništvo, telefonija
15.10.2012 14:53

Deli z drugimi:

Share

Družbeno omrežje za nezveste zakonce postalo mobilno

Portal za "enostavno varanje" je postal mobilen!
Portal za "enostavno varanje" je postal mobilen!

Ste naveličani opravljanja klicev na skrito, neprestano iskati izgovore ter brisati kratka sporočila SMS in telefonske številke? Če je temu tako, ima družbeno omrežje Gleeden.com rešitev za vas. To je za mobilne naprave Apple in Android namreč pripravilo mobilno aplikacijo za enostavno in prikrito varanje partnerja.

Družbeno omrežje Gleeden.com je konec leta 2009 na noge postavilo ameriško podjetje BlackDivine. To danes šteje že slab poldrugi milijon nezvestih zakonskih partnerjev iz več kot 158 držav. Slovenija naj bi se na njihovem seznamu znašla še letos. Večina uporabnikov je francoske narodnosti, sledijo jim zakonci iz Italije in Belgije. Na družbeno omrežje Gleeden se lahko prijavijo tudi samske osebe, vendar je njihov odstotek v primerjavi s poročenimi ali vezanimi zanemarljivo nizek.

Mobilna aplikacija za družbeno omrežje Gleeden ponuja vse ključne funkcije spletne. Ta namreč omogoča iskanje profilov uporabnikov na podlagi geolokacije, pregledovanje sporočil in slik ter pošiljanje navideznih daril. Mobilna aplikacija je na voljo v štirih jezikih (italijanščina, angleščina, francoščina in španščina) ter je kakopak brezplačna. Za uporabnike mobilnih naprav Adnroid je ta na voljo na spletnem naslovu http://goo.gl/7zRzi, za lastnike Applovih naprav pa na povezavi http://goo.gl/GDVGx.


Prijavi napako v članku