Vgradnja avtoplina – IZKLICNA CENA 1€!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.
Vgradnja avtoplina

IZRAČUN PRIHRANKA

Število prevoženih kilometrov na leto: 30000

Poraba: 8 l/100km
Cena avtoplin vgradnje v €: 1200

Cena bencina v €/L: 1,528

Cena avtoplina v €/L: 0,844

Stroški bencina na leto: 3667.20 €

Stroški bencina na mesec: 305.60 €

Stroški plina na leto: 2228.16 €

Stroški plina na mesec: 189.43 €

Stroški servisa na leto: 45.00 €

Stroški servisa na mesec: 3.75 €

Prihranek na petletje: 5777.20 €

Prihranek na mesec: 96.17 €

Povrnitev vgradnje v: 10.33 mesecih


Vgradnja obsega vgradnjo plinske napeljave za štiri cilindrske avtomobile do 150 konjskih moči. – vgradnja na ključ skupaj s homologacijo.


Pogosta vprašanja:

Kakšna je kvaliteta naprav, ki se vgrajujejo v vozilo?
Vgrajujemo opremo svetovno znanih proizvajalcev AGC in Tartarini, ki je ustrezno homologirana in atestirana. Vsi sistemi so strokovno vgrajeni, kajti naši serviserji so šolani pri proizvajalcih, imajo pa tudi opravljene izpite za instalaterja opreme. Garancija na vgradnjo (delo) je eno leto.

V katera vozila je možno vgraditi plinski pogon?
Plinski pogon je možno vgraditi v skoraj vsa vozila na bencinski pogon, obstaja majhno število vozil, pri katerih vgradnja ni možna (npr. nekatera vozila s turbinskimi polnilniki). Novejša tehnologija omogoča vgradnjo v vsa vozila, tudi v vozila z direktnim vbrizgom bencina (FSI, TSI, JTS, DI).

Koliko prostora zgubim v svojem prtljažniku z vgradnjo plina?
Odvisno je od velikosti prtljažnika, v katerega se vgrajuje, kakor tudi od tipa vozila, kamor se vgrajuje plinska inštalacija. V povprečju se zgubi 20-30% prostora. Torodialni rezervoarji (oblika avtomobilske gume) se vgrajujejo v prostor, ki je namenjen za rezervno gumo, tako da ostane pri taki vgradnji prtljažnik povsem prost.

Ali z vgradnjo plina vozilo zgubi na hitrosti oz. ali so zmogljivosti vozila manjše?
Pri sistemu z neposrednim vbrizgom plina pa je izguba moči praktično zanemarljiva.Pri vgradnji klasične plinske instalacije, ki pridejo v poštev za vozila do letnika proizvodnje 1995, vozilo zgubi na hitrosti približno 5%, na moči pa približno 10%, medtem ko je delovanje motorja tišje in bolj mirno.

Ali moram po vgradnji opraviti atest?
Po vgradnji je seveda potrebno opraviti atest, ob vgradnji avtoplinske naprave pa vam pripravimo vso dokumentacijo za opravljanje atesta.

Ali se pri vožnji po makadamu lahko poškoduje cev za dovod plina do motorja, ki gre pod vozilom?
Pri vožnji po makadamu ali po neki drugi poti se cev ne mora poškodovati, ker se namreč postavi v del, kjer je zaščitena.

Ali lahko pozimi pride do problemov pri vžigu avtomobila?
V zimskih mesecih lahko pri starejših avtomobilih z vplinjačem pride do težav pri vžigu, medtem ko pri vozilih z vbrizgom teh težav ni, glede na to, da se avto zmeraj vžge na bencin, odvisno od sistema pa se pri določenem številu vrtljajev oz. pri določeni delovni temperaturi motorja preklopi z bencina na plin.

Ali se v dieselsko vozilo lahko vgradi plin?
Vgraditi plin v avtomobile z dieselskim motorjem je mogoče, vendar pa je vprašljiva ekonomičnost vgradnje.


Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem SIGAS d.o.o. (več o izdelku)


Deli z drugimi:
Share