Takojšnji popust pri nakupu HP G72-b10EM

Cena: 629,00€

Takojšnji popust pri nakupu HP G72-b10EM

Vzdržljiv izdelek z elegantnim videzom
S svojo elegantno obliko, reliefno mat poslikavo HP Imprint Finish in možnosti izbire med dvema barvama notesnik HP G72-b10EM združuje vzdržljivost in stil. Uživajte v resnični mobilnosti, združeni z lepim videzom in izredno učinkovitim delovanjem.

Zmogljivost in enostavnost
Prenosni osebni računalnik HP G72-b10EM vam omogoča, da opravite več dela in to na več mestih, z možnostmi, kot so tipkovnica polne velikosti s številsko tipkovnico, 43,9 cm (17,3 palca) zaslon LED, najnovejšimi Intel i3 core procesor, vgrajena spletna kamera in povezava prek WLAN, VGA, HDMI, USB ter bralnik kartic 5-v-1.

Zanesljiva kakovost in učinkovito delovanje po ugodni ceni
Ni vam treba žrtvovati kakovosti za ceno. Izkoristite zaupanja vreden, zanesljiv vodilni prenosnik HP, ki vključuje kakovost uravnoteženosti funkcij, polne zmogljivosti osebnega računalnika in mobilnosti.

Uživajte v spletni in večpredstavnostni zabavi
Prenosnik HP G72 serije vam zagotavlja moč in funkcionalnost, s katerima lahko kar najbolj izkoristite spletne možnosti. Uživajte v filmih in igrah z zvočnim sistemom Altec Lansing in dodatno ločeno grafiko ter ostanite povezani z vgrajeno spletno kamero in tehnologijo Wi-Fi.

Oblika v skladu z okoljsko ozaveščenostjo
Izkoristite energetsko učinkovito delovanje in okolju prijazne materiale: prenosni računalnik HP G72-b10em ima srebrno oznako EPEAT in zaslon LED, ki omogoča čisto sliko, pri čemer se porabi manj energije in ni škodljivega vpliva živega srebra.

Kliknite za več informacij >>>


Deli z drugimi:
Share

Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem G-TRONIC, Igor Goronja s.p.