Synology Router RT1900ac – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.

Tehnične lastnosti:

  • Synology Router RT1900ac je usmerjevalnik, ki deluje tako v 2,4GHz kot tudi 5 GHz spektru s kombinirano hitrostjo prenosa do 1.900 Mbps.
  • Napravo s hitrostjo 1 GHz poganja dvojedrni procesor Cortex A9.
  • Opremljena je z 256 MB pomnilnika RAM ter s 4 GB shrambe SSD.
  • Po želji ga lahko razširimo s karticami SD ali priklopom zunanjega diska USB (3.0).
  • Usmerjevalnik podpira omrežni protokol 802.11ac, ki je združljiv s standardi 802.11 a/b/g/n.

Za takojšen dostop in nadzor nad usmerjevalnikom je na voljo tudi poenostavljena mobilna aplikacija za naprave z operacijskim sistemom Android.
Standardno prinaša storitve, kot so VPN, pametno blokiranje in nadzor prometa, filtriranje povezovanja aplikacij, prenosi s spleta brez računalnika, medijski strežnik ter starševsko zaščito. Programska oprema podpira oddaljeni dostop do datotek SMB in AFP, Applovo storitev Time Machine in priklop USB-ključka 3/4 G, ki zagotovlja rezervno spletno povezavo v primeru izpada spletne povezave.
Napredno upravljanje omrežja vključuje nadzor prometa na nivoju aplikacij, kot tudi prilagodljive spletne filtre na nivoju DNS imen.

Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem XENON FORTE, D.O.O. (Več o izdelku)


Deli z drugimi:
Share