Projektno vodenje od pobude do meritve uspešnosti– IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.
Projektno vodenje od pobude do meritve uspešnosti

Cilji delavnice
  1. Spoznati priporočila in dobre prakse projektnega vodenja v njegovem življenjskem ciklu – od pobude in priprave, izbire in odločitve za projekt vse do zaključevanja projekta in meritve njegove poslovne uspešnosti.
  2. Spoznati nekatere sodobne elemente obvladovanja portfelja projektov, agilnih metodologij projektnega vodenja ter uveljavljenih metodologij projektnega vodenja vodilnih proizvajalcev v IT industriji.
  3. Spoznati pomembne mehke veščine, ki so pomembne pri projektnem vodenju, sprejemanju odločitev in reševanju problemov.
  4. Seznaniti se s praktičnimi izkušnjami pri obvladovanju IT projekta ter aplicirati te izkušnje tudi na ostale tipe projektov kot so organizacijski, inženirski, gradbeni, itd..

Udeleženci – komu je delavnica namenjena

Delavnica je namenjena projektnim vodjem in slušateljem, ki se v svojem delovnem okolju srečujejo s projektnim vodenjem in želijo pridobiti naprednejša znanja in dobre prakse na področju projektnega vodenja enostavnega ali kompleksnega projekta.

Slušatelji so lahko novinci na področju projektnega vodenja, izkušeni projektni vodje, ki bi radi obnovili ali posodobili znanja iz projektnega vodenja, strokovnjaki na ostalih področjih, ki aktivno sodelujejo s projektnimi vodji ter svetovalci v projektnih pisarnah.

Metoda dela

Delavnica poteka interaktivno, s praktičnimi vajami.

Termin:

13. – 14. marec 2012

Lokacija:

Izobraževalni center S&T

Leskoškova cesta 6,
1000 Ljubljana

Tel.: +386 (0)1 5855 690
Fax: +386 (0)1 5855 202


Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem S&T d.o.o. (Več o izdelku)


Deli z drugimi:
Share