Nokia Lumia 530 – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.

Dodajte nekaj barve

Prilagodite telefon Lumia 530 po svojem okusu – naj nosi vaše barve. Pokrovčki, ki jih lahko preprosto menjate, so na voljo v številnih živahnih barvah – izberite tisto, ki najbolje odraža vaše razpoloženje in slog. Tudi barv na začetnem zaslonu se ne boste nikoli naveličali. Barvo živih ploščic na čudovitem svetlem zaslonu lahko preprosto prilagodite po svoje.

Prenesite priljubljene aplikacije

Shazam, Office, Vine, Facebook in Instagram Beta ? Nokia Lumia 530 ima vse aplikacije, ki jih potrebujete. Potrebujete več prostora? Dodate lahko do 128 GB prostora za shranjevanje in preselite aplikacije na

Vse, kar potrebujete, na enem mestu

Uporabite OneDrive za shranjevanje in sinhronizacijo pomembnih datotek v več napravah. Vaše slike, videoposnetki in dokumenti so z vami vedno in povsod. Na voljo imate 15 GB brezplačnega prostora za shranjevanje, kar več kot zadostuje za vse vaše potrebe. Tudi urejanje in deljenje z drugimi sta preprosta – telefon Nokia Lumia 530 je opremljen z aplikacijo Microsoft Office, zato lahko vedno poskrbite za službene zadeve, ne glede na to, kje ste

Poiščite pot do cilja z brezplačnimi zemljevidi in glasovno navigacijo

Telefon Nokia Lumia 530 je opremljen z aplikacijo Maps. Z njo lahko na preprost način ugotovite, kje ste, poiščete želeno lokacijo ali najdete novo pot domov. Uporaba aplikacije Maps je brezplačna, na voljo pa imate navigacijo s povezavo ali brez nje. Poiščite pot do cilja – brez dodatnega nameščanja in nastavitev. Glasovno vodenje v slovenskem jeziku je na voljo brezplačno.

Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem Teleray d.o.o. (Več o izdelku)


Deli z drugimi:
Share