Mobilni telefon LG G3 D722 – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.

Prefinjen kovinski videz

G3 S je dodelan do najmanjših podrobnosti. Plastično ohišje izgleda kovinsko in daje telefonu prefinjen videz, hkrati pa ostaja telefon zelo lahek. Usločena oblika omogoča boljši oprijem in občutek pri rokovanju s telefonom.

Zaslon HD IPS 5”

Velik 5’’ zaslon z resolucijo HD, zahvaljujoč IPS tehnologiji, ponuja živahne in realistične barve. Robovi zaslona so izjemno ozki in tako zavzema zaslon skoraj celotno površino.

Samodejni laserski fokus

Inovativna tehnologija z laserjem, združena s fotoaparatom 8 MP, omogoča izjemo hitro ostrenje, ne glede na svetlobo, zahvaljujoč laserskemu žarku, ki izmeri razdaljo do subjekta. Zaradi velike hitrosti ostrenja, ne boš nikdar zamudil pravega trenutka, da bi ovekovečil najlepše trenutke svojega življenja.

Dotakni se zaslona in fotografiraj

Vmesnik fotoaparata pokaže le najnujnejše ikone, kar omogoča, da se osredotočiš na subjekt na fotografiji, brez nepotrebnih motenj. Poleg tega je fotografiranje enostavno: dovolj je že dotik in fotoaparat bo izostril sliko ter sprožil. Vse z eno samo gesto.

Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem VAMA VT D.O.O. (Več o izdelku)


Deli z drugimi:
Share