Komplet 3 iger Zabavnost in poučnost – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.
Premišljevanje

Igra Premišljanje

Ta nabor iger bo vašega otroka zabaval ure in ure, obenem pa bo razvijal pomembne miselne sposobnosti ter učne navade. Igre vključujejo zabavne blodnjake, sestavljanke in miselnice, ki spodbujajo prostorsko predstavo, pozornost, spomin in ostale temeljne možganske sposobnosti.

Več o izdelku

Igra Spomin in logika

V tej zbirki, namenjeni uram zabave, so na voljo različne igre, ki spodbujajo pomembne spominske in miselne sposobnosti. Težavnost se samodejno povečuje, kar otroka spodbudi k igranju in učenju korak za korakom, obenem pa ne bo izgubil zanimanja.

Več o izdelku

Igra Logične igre

Zabavajte se z igrami, ki vključujejo raznovrstne dejavnosti, s katerimi boste okrepili psihometrične sposobnosti. Izpopolnite rezultate ob postavljanju vrst številk in oblik v pravilni vrstni red, 3D ugankah in opazovanju izjem. Vedno težji nivoji skrbijo, da napredujete korak za korakom.

Več o izdelku

Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem Colby d.o.o.


Deli z drugimi:
Share