Knjiga 2za1.si – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.
Knjiga kuponov 2za1.si (Zahodna Slovenija)

V paketu dobite:

  • Osrednja,
  • Vzhodna in
  • Zahodna Slovenija

Ponudniki so s področja gostinstva, zabave, nočnega življenja, športa, lepote, zdravja, razvajanja in z mnogih drugih področij. Dejavnosti ponudnikov so bile izbrane z mislijo, da ponujajo izdelke ali storitve, ki jih posameznik uporablja večkrat mesečno, pogostokrat celo večkrat tedensko.

Ugodnosti, ki ste jih deležni, so tipa »2 za ceno 1«, kjer cenejši ali produkt enake vrednosti, kot je zapisan na kuponu, dobite brezplačno.

Namen knjige je aktivno preživljanje prostega časa. Knjiga 2za1.si je dober navdih za (poceni) izlet.

Vseh ugodnosti ne boste mogli izkoristiti, saj je kuponov preveč. Knjiga je zasnovana tako, da vam omogoča izbiro. Povprečen uporabnik bo vrednost knjige prihranil z uporabo 2 do 3 kuponov, saj je v knjigi več kot 35 kuponov, ki ponujajo brezplačno pizzo, več kot 35 kuponov, ki ponujajo brezplačno kosilo, več kot 25 kuponov pa vam ponuja popuste, ki nekajkrat presegajo ceno knjige.

S knjigo 2za1.si namreč dobite na desetine oz. stotine kuponov (odvisno od regije), ki vam prinašajo ugodnosti tipa »kupiš enega, drugi cenejši, ali enake vrednosti, brezplačno«.

In knjiga prinaša resnično uporabne ugodnosti: pizze, kosila, kalamare… skratka, ogromno klasične gostinske ponudbe, pa tudi kar precej gurmanskih specialitet: burritose, taquitose, paelle, indijsko, srbsko, bosansko, tajsko hrano in… tudi polže J.

In da bi vse to pokurili, je potrebno iti na: fitness, v savno, badminton, masažo, nego rok in obraza in še in še… Ali pa na Obalo, Kras, Pohorje, Bled, Piran, vožnjo z ladjico… turističnih ponudnikov je tokrat še več. Prepričajte se sami!

Celotna vsebina knjig je na voljo na spletni strani www.2za1.si. In ponudba je resnično široka.


Deli z drugimi:
Share