Flaška “Obilje” 0,75L – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.

Opis:

Le kdo od nas si ne želi bogastva in obilja, pa naj gre za obilje ljubezni, duhovnega bogastva, denarja, zlata, znanja ali česar koli drugega. Hali Dorei je vilinski simbol, ki te kvalitete prikliče v naše življenje. Hkrati v nas krepi občutek materialne varnosti in odganja strah pred revščino, uboštvom in bankrotom.

Flaška je steklenica za vodo, ki vam bo pomagala skrbeti za vaše zdravje in naše okolje. Izdelana je iz stekla in je programirana s pomočjo postopka TPS. Programirana steklenica spreminja vibracijsko strukturo vode.

Steklenica za pitje vode Flaška je na voljo v treh velikostih (0,3, 0,5 in 0,75 l). Ker je steklena, smo jo pred padci in udarci zaščitili z zaščitnimi nogavicami iz neoprena, silikona, plute ali bombaža. Tako zaščiteno steklenico za vodo boste lahko na vsakem koraku uporabljali tudi tisti z aktivnim življenjskim slogom.

Avkcija je pripravljena v sodelovanju z DRUŠTVO DO IT (Več o izdelku)


Deli z drugimi:
Share