Enkratna ponudba Bowers & Wilkins Zeppelin iPod postaje

Cena: 399,00€

Bowers & Wilkins Zeppelin

Navdušeni boste nad zmogljivostjo in presenečeni, česa vse je sposoben vaš iPod.
To je zato, ker imata toliko skupnega: enostavno čudovito preprosto obliko in vodilne svetovne tehnologije, ki omogočajo, da dobite največ iz svoje glasbe.

Dvojna pogonska enota za srednje tone, ki poskrbi za neverjeten zvok, temelji na stožcih iz steklenih vlaken s tehnikami optimizirane laser interferometrije. Uporaba laserjev za optimizacijo pogonskih enot drastično zmanjšuje neželene učinke valov v pogonski enoti in poskrbi za čistejšo, jasnejšo in bolj življenjsko glasbo.

Za nizke tone poskrbijo prevelik magnet in 4-slojni pogon okrepljene Kevlar 5″ membrane. Na ta način Zeppelin zagotavlja širino nizkih tonov, ki je običajno prisotna le pri veliko večjih zvočniških sistemih.

Zeppelin-ovi trije ojačevalniki uporabljajo Digital Signal Processing (DSP) in optimizirajo odziv petih pogonskih enot ter aktivno prilagodijo ravnotežje zvoka glede na glasnost, ki jo izberete vi. To zagotavlja, da Zeppelin prinaša natančen zvok v velikih in majhnih sobah, pri vseh stopnjah glasnosti poslušanja.

Dodatne informacije o izdelku na povezavi v spletno trgovino.


Deli z drugimi:
Share

Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem ALS-1, Aleš Osolnik s.p.