CIKLON – mehansko čiščenje odtokov

Cena: 27,98€

CIKLON - mehansko čiščenje odtokov

CIKLON – mehanska črpalka za čiščenje odtokov
Težava:

Zamašene cevi? Neznosen smrad, ki se širi iz odtokov? Vaši odtoki slabo požirajo vodo? Vse to je posledica zamašenih cevi in nalaganje oblog v ceveh. Običajno se z zamašitvijo pojavi tudi slab vonj, ki pa ga kljub kemičnim sredstvom težko odpravimo. Ravno te obloge so vir naših / vaših težav. Obloge se nalagajo na ceveh. S kemičnimi sredstvi jih težko odstranimo, zato moramo poseči po mehanskih sredstvih. Predstavljamo vam CIKLON – mehansko črpalko za čiščenje odtokov.

Namen:
CIKLON je mehanska črpalka za čiščenje zamašenih odtokov. Gre za ekološki izdelek, s katerim očistimo odtoke brez pomoči kemikalij. Kemična sredstva precej stanejo in so tudi zelo škodljiva za okolje. Vsaka gospodinja bo lahko sama odmašila zamašene cevi in odtoke. Črpalka CIKLON je primerna za vse vrste pip.

Komplet CIKLON vsebuje:
• Gumijasta cev z navoji,
• navojni nastavki: nastavek F22, ½˝ in M24 s proti povratnim ventilom,
• navojni nastavki in šoba so struženi, polirani in galvansko obdelani.

Montaža:
Črpalko povežete – privijete na pipo in v cev potisnete del gumijaste cevi. Odprete vodo in izpirate. Curek vode, ki izteka na drugi strani gumijaste cevi v odtok, potisne obloge naprej po cevi in tako sprosti blokado. Pri tem postopku cev potiskajte v cev tako dolgo, da se popolnoma odmaši.

Odmaševanje cevi bo s tem izdelkom postalo otročje lahko, saj lahko tudi otroci enostavno pomagajo pri vsakdanjih opravilih. Tudi tako bomo naše najmlajše pripravili na življenje – da bodo ohranjali naravo in nato tudi v svojih domovih ustrezno reševali težave.

Standardi EU:
Plastični del filtra za vodo, medenina ter sestavni deli iz omenjenih materialov, ki so v stiku s pitno vodo, so izdelani v skladu z direktivo 80/778/EEC za uživanje in proizvodno proceduro.

Črtna koda filtra 3830017088541


Deli z drugimi:
Share

Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.