Brezžični router D-Link DIR-845L – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.

D-Link DIR-845L je Wireless N Home Router, ki ponuja visoke nivoje zaščite in odlično uporabniško izkušnjo z uporabo mydlink funkcije. Usmerjevalnik lahko nadzirate kar iz telefona in tudi iz oddaljene lokacije, kar vam omogoča, da usmerjevalnik ugasnete, ko ste na daljšem potovanju, da privarčujete z energijo.

Brezžični usmerjevalnik ima vgrajeno 4 ethernet 10/100/1000 stikala za žično Ethernet povezavo. Usmerjevalnik podpira brezžične standarde (IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.11a, IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3ab). Za priklop tiskalnikov in ostalih naprav, vam router ponuja tudi USB 2.0 priklop.

Tehnologija Wireless N vam usmerjevalnik zagotavlja najboljše hitrosti in pokritost okoli in v vašem domu. Router je prav tako pripravljen za prihodnost interneta s podporo za prehod iz IPv4 na IPv6.

D-Link je razvil Mydlink sistem za preprost dostop do vaših naprav, kjerkoli že ste in kadarkoli želite. Vodič vas korak za korakom vodi pri namestitvi routerja, potem pa si preprosto na spletni strani ustvarite Mydlink račun, ki vam omogoča, da upravljate s svojo kamero iz kateregakoli računalnika, ki je povezan na internet. Router lahko spremljate tudi preko aplikacije, ki jo naložite na vaš iPhone ali mobilnik z Androidom.

Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem Xenya d.o.o. (Več o izdelku)


Deli z drugimi:
Share