Brezžična IP kamera D-Link DCS-930L Wireless N – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključenaOPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.

Podroben opis
D-Link DCS-930L brezžična IP nadzorna kamera predstavlja odlično izbiro za domače uporabnike ali pa za video nadzor manjših pisarn. Ponaša se z vgrajenim mikrofonom, kakovostno barvno sliko, z dinamično DNS podporo za enostaven dostop do kamere od kjerkoli na internetu…

Brezžična IP kamera D-Link DCS-930L Wireless N nadzorna kamera predstavlja odlično izbiro za domače uporabnike ali pa za video nadzor manjših pisarn. Kamero lahko postavite kamorkoli, v dnevno sobo, kopalnico, spalnico, skratka tam kjer želite imeti nadzor nad dogajanjem, saj za svoje delovanje v neposredni bližini ne potrebuje računalnika. Po otročje lahki in hitri namestitvi lahko dogajanje spremljate kar preko internetnega brskalnika ali primernega (združljivega) mobilnega telefona.

D-Link je razvil Mydlink sistem za preprost dostop do vaše kamere, kjerkoli že ste in kadarkoli želite. Vodič vas korak za korakom vodi pri namestitvi kamere, potem pa si preprosto na spletni strani ustvarite Mydlink račun, ki vam omogoča, da upravljate s svojo kamero iz kateregakoli računalnika, ki je povezan na internet. Kamero lahko spremljate tudi preko aplikacije, ki jo naložite na vaš iPhone ali mobilnik z Androidom.

Vključite lahko senzor gibanja in opozorilo po elektronski pošti. Wireless N omogoča pretok videa visoke kakovosti na oddaljenih lokacijah. IP kamera ima 1/5″ barvni VGA CMOS senzor s samodejno nastavitvijo beline in 4-kratno digitalno povečavo.

Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem Xenya d.o.o. (Več o izdelku)

javascript:mctmp(0);


Deli z drugimi:
Share