Računalništvo, telefonija
31.01.2018 19:48
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Domofon Kkmoon je lahko vaš za manj kot 55 evrov

Kakovostni video domofonom Kkmoon je lahko naš že za manj kot 55 evrov.
Kakovostni video domofonom Kkmoon je lahko naš že za manj kot 55 evrov.

Z video domofonom Kkmoon boste vedno vedeli kdo stoji pred vrati. Komplet vsebuje barvni video domofon z notranjim zaslonom s 17,8-centimetrsko oziroma 7-palčno diagonalo in ločljivostjo 800 x 480 slikovnih točk ter ločljivostjo 800 x 480 slikovnih točk. Sprednji pokrov zunanje in notranje enote je sestavljen iz kombinacije kakovostnega aluminija in odporne umetne mase, zato nam bo naprava zagotovo dobro služila veliko časa.

Video domofon Kkmoon se ponaša še s kar šestnajstimi različnimi melodijami, ločljivost tipala zunanje kamere pa znaša 300 tisoč točk. Ker je kamera opremljena z infrardečimi diodami, ohišje pa je zaščiteno pred vremenskimi vplivi. Za povezavo zaslona in kamere pa je na voljo kabel dolžine petih metrov. V paketu so seveda vključeni tudi vsi dodatki, ki so potrebni za pritrditev zaslona in kamere na stene našega stanovanja.

Zanimivi video domofon Kkmoon je lahko vaš že za 54,99 evrov. Izdelek lahko kupite na povezavi https://www.cafago.com/en/p-s947eu.html?aid=niske spletne trgovine Cafago. Za to morate le pred zaključkom nakupa vnesti promocijsko kodo za popust »FS97« in sicer brez narekovajev.


Prijavi napako v članku