Digitalizacija
Telefonija
Poslovne rešitve
20.12.2021 08:20
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Dodaten zaslužek z rešitvijo Ncontactcenter

Ko govorimo o poslovni telefoniji, ne moremo mimo storitev podjetja NFON. Novost z velikimi koraki stopa na slovenski trg, sicer pa je v svetu uveljavljen igralec, ki mu zaupajo številna podjetja.

Kontaktni centri so zapletena reč. Razlika med kontaktnim centrom, kjer vse teče gladko in kontaktnim centrom, kjer se ne ve, »kdo pije in kdo plača«, je lahko ogromna.

Komur so všeč zanesljive, enostavne rešitve z vrsto možnosti in komunikacijskimi kanali, mu bo všeč tudi Ncontactcenter. Ncontactcenter je razširitev za NFON telefonski center v oblaku, imenovan Cloudya. Na voljo je kjerkoli, kadarkoli in na katerikoli napravi.

Omenjena rešitev je primerna za vse vrste poslovanja. Odlikujejo jo brezplačno vzdrževanje in posodobitve sistema, ki so vključene v paket. Tudi po letih uporabe tako lahko računate na najsodobnejšo različico z vsemi prednostmi, ki jih Ncontactcenter nudi. Podobno, kot smo navajeni, da imamo na svojem mobilnem telefonu vedno posodobljene aplikacije, ki s tem ohranjajo stik s časom in ostajajo aktualne. Ker se storitev Ncontactcenter plačuje po porabi, tudi ni skrbi, da bi plačevali nekaj, česar ne potrebujemo. In ker deluje v oblaku, se uporabniku ni potrebno ukvarjati z ničemer, razen s prednostmi uporabe.

Ncontactcenter dopolnjuje dosledna uporabniška izkušnja na vseh kanalih, tako da z dosegljivostjo nikoli ne bo težav. Na voljo je kadarkoli, kjerkoli in preko katerekoli naprave.

Partnerski program z veliko koristmi

Bi strankam tudi vi radi nudili storitev Ncontactcenter in s tem oplemenitili svoje prihodke? NFON ima poseben program za partnerje. Partnerstvo omogoča dodatne prihodke in atraktivno plačilo bodisi iz naslova novih strank ali kot »upsell« obstoječim. Ko postanete partner podjetja NFON, skupaj določite sheme plačil, pri čemer so na voljo različni modeli, provizije in veleprodaja.

Da bodo stranke zadovoljne in bodo z vami ostale še dolgo po začetku sodelovanja, jim boste morali nuditi vso podporo, pri tem pa lahko računate na podporo podjetja NFON. Poleg tega nudijo usposabljanja za partnerje, kjer ti prejmejo obsežna navodila. Kot rečeno, NFON zagotavlja redna usposabljanja, pa tudi profesionalno tehnično certificiranje in namenske webinarje s spletnim certifikatom.

Prijave partnerjev sprejemajo na spletnem naslovu www.nfon.com/si/partner/postanite-partner.

Enostavna integracija z ostalimi poslovnimi rešitvami

Ncontactcenter omogoča hitro integracijo s poslovnimi rešitvami CRM, PLM in ERP. Poleg tega lahko v eni aplikaciji komunicirate preko Whatsappa, spletnega klepeta, kratkih SMS sporočil, e-pošte … Prodali boste lahko več in na bolj enostaven način. Oglejmo si, kaj še omogoča.

ACD – avtomatizirana distribucija klicev s pomočjo večkanalne komunikacije in standardnega vmesnika REST API za integracijo CRP.

IVR – interaktivni glasovni odziv.

Oblikovanje in optimizacija klicev – enostaven dizajn in optimizacija poteka klicev z uporabo funkcije »povleci in spusti« (drag and drop).

Predogled klicanja – podpira tudi prenos podatkov o strankah. Poleg tega imate možnosti klicanja na klik, prilagodljivega časa klicanja, opomb o številu poskusov in trajanju povezave.

Snemanje – prilagodljiva funkcija snemanja in predvajanja za zagotavljanje še višje kakovosti storitev.

Poročila – vključno s prilagodljivimi dnevniki, statistiko, poročili agentov in skupin. Na voljo je dvajset standardnih poročil in še več.

Social media messenger – V Ncontactcentru lahko različne kanale družbenih omrežij razdelite kot dogodke.

NFON-ove rešitve so vse, kar potrebujete za uspešno komunikacijo v podjetju. 

Več informacij o Ncontactcentru podjetja NFON najdete na njihovi spletni strani: www.nfon.com/si/premium-resitve/ncontactcenter

Vsebino zagotavlja NFON.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
NFON Integration


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več
Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več