Računalništvo, telefonija
23.02.2005 08:13

Deli z drugimi:

Share

Dodatek za vsak mobilnik in udobje za vsakogar

Nokia, vodilna v svetu mobilne industrije, ponuja telefone za različne segmente svojih uporabnikom, ki imajo zelo različne potrebe in želje. Dodatna oprema, ki sodi k telefonu, še dopolni mobilni telefon in nadgradi njegovo uporabnost. Da bi Nokia uporabnikom čimbolj približala dodatno opremo in nove možnosti, ki jih le-ta ponuja, je z začetkom leta 2005 uvedla novo strategijo prodaje originalne dodatne opreme za mobilne telefone. Glavni značilnosti nove strategije sta reorganizacija prodajnega koncepta in občutno znižanje cen.

Dodatna oprema Nokia daje mobilnim uporabnikom več udobja, moči in poveča uporabnost telefona. Nokia ponuja dodatno opremo, ki je primerna tako za prijetno druženje in zabavo kot za delo, saj se deli na več skupin glede na uporabo – oprema za zvok, kamor spadajo slušalke in glasbena stojala, omogoča prostoročno uporabo telefona in poslušanje glasbe, avtomobilska oprema nudi udobje med vožnjo in zagotavlja potrebno varnost, oprema za aktivno življenje dodatno obogati športna doživetja, vedno bolj popularna oprema za delo s slikami omogoča enostavno uporabo slik, prilagajanje telefona lastnemu stilu in trenutnemu počutju ponujajo zamenljivimi pokrovčki. Dodatna oprema Nokia je oblikovana v enakem slogu kot mobilni telefoni in podpira funkcionalnost, ki jo nudi posamezni telefon, saj je načrtovana skupaj s telefoni.

Najnovejši produkti iz skupine dodatne opreme Nokia so brezžična tipkovnica (Nokia Wireless Keyboard SU-8W), bliskavica (Nokia Camera Flash PD-2), ki v kratkem prihajata na tržišče, ter slušalke z zaslonom (Nokia Display Headset HS6), ki jih je Nokia pred nekaj dnevi predstavila na srečanju 3GSM World Congress v Cannesu.


Prijavi napako v članku