Računalništvo, telefonija
24.02.2004 09:47

Deli z drugimi:

Share

Documentum z najvišjimi ocenami

Infotehna, generalni zastopnik podjetja Documetum in ponudnik rešitev za obvladovanje dokumentov ter procesov na platformi Documentum 5, sporoča, da je raziskovalno podjetje META Group izbralo Documentum za vodilnega ponudnika sistemov za obvladovanje poslovnih vsebin. Analitiki podjetja META Group so v okviru neodvisne analize “METAspectrum for Enterprise Content Management” ocenili podjetje Documetum za vodilno na podlagi najvišjih ocen na področju zmogljivosti in funkcionalnosti ter na podlagi njegove prepoznavnosti in prisotnosti na svetovnem trgu.

METAspectrum for Enterprise Content Management predstavlja objektivno ovrednotenje 14 podjetij, ki organizacijam z namenom učinkovitega obvladovanja poslovnih vsebin (ECM – Enterprise Content Management) ponujajo celovite funkcionalnosti za obvladovanje vseh tipov digitalnih vsebin. Glede na rezultat ocenjevanja so ponudniki uvrščeni v kategorije “vodilni”, “izzivalci” in “posnemovalci”.

Ocenjevalci so Documentum določili za vodilnega na trgu, ECM-platforma Documentum 5 pa je bila imenovana kot izredno robustna in široka. Ocenjevanje je namreč pokazalo, da se Documentum še posebej odlikuje po močni prisotnosti na trgu in zmogljivostih, pri čemer je prejel odlične ocene na področju vizije, izvedbe in tržne prepoznavnosti.


Prijavi napako v članku