Računalništvo, telefonija
15.05.2009 11:30
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

DMK in natečaj za Najboljši videoposnetek z mobilcem

Dnevi mladih in kulture.
Dnevi mladih in kulture.

V atriju Velenjskega gradu se bodo nocoj pričeli Dnevi mladih in kulture. Prireditelji so se letos odločili za nekaj novosti, da bi bil festival še bolj privlačen tako za študente kot za ostale obiskovalce. Festival se bo končal v nedeljo, 24. maja, ko bodo razglasili tudi zmagovalca natečaja Najboljši videoposnetek z mobilnim telefonom.

Odprtje bo tako letos ponovno v atriju Velenjskega gradu, kamor bo že tradicionalno prispela Štafeta modrosti, ki jo bodo študentje s pomočjo študentskih klubov na poti prinesli iz Kumrovca, je zapisano na spletnih straneh velenjske občine.

Nocoj bo nastopila jazz skupina Kolektiv 69, večer pa se bo nadaljeval v Mladinskem centru Velenje, kjer bo možno prisluhniti pospešenim bitom Drum N bassa. To soboto bodo v turistično-rekreacijskem centru Jezero športni turnirji, na rock koncertu na Velenjskem gradu bodo nastopili Hotty Mkknotty, Division, Res Nullius in Elvis Jackson. Dan kasneje bodo med drugim odprli fotografsko razstavo.

Prihodnji teden bodo v petek, 22. maja, na Velenjskem jezeru pri Čolnarni zabavno adrenalinske igre, zvečer pa jam session v mladinskem centru. Sobotno dogajanje bo v celoti potekalo pred centrom, zvečer bodo obiskovalce nasmejali stand up komiki, prisluhniti bo možno tudi skupini Zmelkoow.


Prijavi napako v članku