Računalništvo, telefonija
19.11.2014 11:21
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Digitalni marketing v praksi

Dan direktnega marketinga 19: Digitalni marketing v praksi
Dan direktnega marketinga 19: Digitalni marketing v praksi

Združenje za direktni marketing organizira že 19. Dan direktnega marketinga, ki bo potekal 4. decembra v Ljubljani. Tokrat bodo pod drobnogled vzeli najboljše prakse v digitalnem marketingu.

Gosti z bogatimi izkušnjami na tem področju bodo govorili o najnovejših rezultatih raziskave o spletnem nakupovanju, najbolj učinkovitih načinih spletnega oglaševanja, skrivnostih dobrega e-mail marketinga, uporabi in moči družbenih medijev in še drugih primerih dobrih marketinških praks v digitalnem okolju. Več si oglejte v programu seminarja.

Nobenega dvoma ni, da marketing postaja vse bolj digitalen, kar bodo s številnimi primeri prikazali digitalni strokovnjaki. S pomočjo različnih orodij digitalnega marketinga lahko ciljamo svojo ciljno skupino še bolj natančno in učinkovito, kreativnost pa nam omogoča, da povežemo tehnologijo in različne komunikacijske in trženjske kanale v celostno zgodbo.

Pričakujete lahko obilico zanimivih predavanj in novega znanja, zato si zagotovite svoje mesto na seminarju DDM 19: Digitalni marketing v praksi.


Prijavi napako v članku