Igre
06.02.2007 12:12

Deli z drugimi:

Share

Danes Supreme Commander demo

Založnik THQ je potrdil, da bodo danes izdali igralno demonstracijo ta mesec prihajajoče, težko pričakovane realnočasovne strategije Supremme Commander, ki jo že dolgo packajo pri Gas Powered Games. Demo bo vseboval delček enoigralske kampanije, ki jo bomo lahko preizkusili s stranjo poimenovano Cybran Nation (v igri so še UEF in Aeon Illuminate, torej vsega skupaj tri) in eno “skirmish” mapo, na kateri boste lahko zaigrali v vseh treh težavnostnih stopnjah.
Za vse tiste, ki ste ravno včeraj prišli iz vesolja: Supreme Commander pojmujejo kot nekakšnega naslednika ene najboljših strategij vseh časov Total Annihilation, saj je glavni na tem projektu prav njen oče, Chris Taylor. Igra bo po filmčkih sodeč (če jih še niste, si jih vendarle poglejte) in po ocenah tistih, ki so igrali beta različico, naravnost odlična in če se kakorkoli zanimate za ta igričarski žanr, je verjetno ne boste smeli zamuditi.

Uradni izid je 20. februarja. Demo bo na voljo enkrat popoldne. Zdaj pa molimo k igričarskemu bogu, da bo igra tekla na naših mlinčkih …


Prijavi napako v članku