Življenjski slog
09.06.2023 07:20
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Daikin Emura: vrhunska učinkovitost, združena s prefinjenim dizajnom

Energetsko učinkovite, alergikom prijazne in estetsko dovršene klimatske naprave združujejo udobno in čisto okolje ter harmonično usklajenost z notranjo opremo. Odkrijte njihove prednosti.
Foto: Airabela
Foto: Airabela

Ko se odločamo za nakup klimatske naprave, so pogosto prav naštete lastnosti tiste, ki prepričajo. Napravi, ki je visoko učinkovita, prinaša kup prednosti in je videti kot kos dizajnerskega pohištva preprosto ne morete reči ne.

Daikin Emura je klimatska naprava, ki izpolnjuje kriterije še tako zahtevnega uporabnika. Spisek njenih prednosti se začne s sezonsko učinkovitostjo do ravni A+++ pri hlajenju in ogrevanju. To doseže s pomočjo najsodobnejše tehnologije in vgrajene inteligence. Je torej popolna kombinacija tehnološke dovršenosti in estetskega oblikovanja s prefinjeno mat barvo, ki v vsak prostor vnese eleganco.

Poleg impresivne učinkovitosti se lahko pohvali tudi z izjemno tihim delovanjem, saj dosega najnižji zvočni tlak le 19dBA, kar je za človeško uho skoraj neslišno.

Napredni temperaturni senzor

Napredni temperaturni senzor in inovativna funkcija Coanda efekt s posebej zasnovanimi loputami zagotavljata enakomerno razporejanje temperature po celotnem prostoru. Tako boste lahko uživali v prijetnem okolju brez hladnih ali vročih con, ki znajo biti pri klimatiziranih prostorih precej moteče.

Za to, da zrak doseže vse, tudi najbolj nedostopne kotičke velikih prostorov, so vključili še 3D zračni tok, ki kombinira vodoravno in navpično samodejno usmerjanje.

Z inteligentnim 3-področnim senzorjem se zračni tok usmeri na območja, kjer ni prisotnosti ljudi. V primeru, da v prostoru ni nikogar, pa enota samodejno preklopi na energetsko varčen način.

Hitrejše segrevanje prostorov in učinkovito čiščenje zraka

Daikin Emura se lahko pohvali tudi s funkcijo “Heat boost”, ki je zelo učinkovita pri ogrevanju, saj v primerjavi z drugimi modeli klimatskih naprav prostor ogreje kar 14 % hitreje. Tako boste lahko uživali v želeni temperaturi hitreje kot kadarkoli prej.

Spisku naprednih tehnologij pa kar ni videti konca. Daikin Emura je opremljena tudi s tehnologijo Flash Streamer. Omogoča bolj učinkovito čiščenje zraka in odstranjevanje alergenov. Srebrni filter ujame alergene, kot so cvetni prah in pršice, ter poskrbi za okolje, v katerem se boste počutili in dihali bolje. Ta filter zanesljivo ulovi 99 % ali več cvetnega prahu in pršic. Funkcija je posebej pomembna za ljudi, ki imajo težave z dihali.

Za manjši vpliv na okolje klimatska naprava Daikin Emura deluje s hladilnim sredstvom R-32, ki v primerjavi z R-410A zmanjša emisije v primeru izpustov za 68 %. Poleg tega pa omenjeno hladilno sredstvo zaradi visoke energetske učinkovitosti vodi tudi v manjšo porabo energije.

Notranjo enoto lahko upravljate s pomočjo Daikin aplikacije za pametne naprave, ki omogoča dostop preko pametnega telefona ali tabličnega računalnika, kjerkoli in kadarkoli, ne glede na vašo lokacijo.

Dodajte piko na i udobju doma

Investicija v visoko učinkovite in alergikom prijazne klimatske naprave ima številne prednosti. Poleg zagotavljanja udobja prispevate tudi k trajnostnemu in zdravemu okolju, saj danes naprave, kot je Daikin Emura, porabijo manj energije in posredno prispevajo k zmanjšanju vplivov v primeru izpustov toplogrednih plinov, kar pripomore k ohranjanju naravnih virov in manjšem vplivu na okolje.

Skrb za udobje, zdravje in estetske preference tako ne zahteva več kompromisov. Klimatske naprave lahko združujejo vse te vidike in vam omogočajo popolno ravnotežje med udobjem, oblikovanjem in zdravjem.

Klimatske naprave, kakršna je Daikin Emura, so nepogrešljiv del sodobnih domov in delovnih prostorov, saj nam pomagajo ustvariti prijetno in produktivno okolje.

Več najdete na spletni strani www.airabela.si (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Klimatske naprave


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več
Zlati partner

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več