Računalništvo, telefonija
12.05.2017 13:42
Posodobljeno 3 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Čudežna digitalna platforma, ki zasluži namesto vas

Čudežna digitalna platforma, ki zasluži namesto vas
Čudežna digitalna platforma, ki zasluži namesto vas

Imate trgovino in iščete način, kako pospešiti prodajo? Sistem SPP je rešitev, ki pospeši prodajo in celo zasluži namesto vas.

Naš svet iz dneva v dan postaja vse bolj digitalen. Zato ni čudno, da se tudi področje marketinga seli v svet programskih rešitev, ki nam, kot potrošniku, vsakodnevno ponudijo vse, kar potrebujemo, in tudi vse več tistega, česar ne. Koncept predstavitve in prodaje sicer ostaja nespremenjen, se je pa spremenilo vse drugo, vključno z načinom predstavitve.

Koncept reklamnih zaslonov v trgovini (ordinaciji, lekarni, turistični agenciji itd.) je prisoten že nekaj časa, vendar pa sta internet in poceni avdio-video oprema dala industriji nov zagon. Dodatna spodbuda je prišla od nas samih, saj so vse raziskave na tem področju pokazale, da se prodaja izdelkov, ki so prikazani na reklamnem monitorju, poveča tudi do 7 %, kar jasno kaže, da se potrošniki pozitivno odzivamo na digitalne predstavitve izdelkov.

Slovenska podjetja so v vrhu digitalne transformacije

Eno izmed podjetij, ki je uspešno zajelo veter digitalnih sprememb v svoja jadra, je visokotehnološko podjetje ZASLON TELECOM d. o. o., ki je konec lanskega leta predstavilo platformo SPP, ki skrbi za pripravo in objavo digitalnih vsebin.

“Sama funkcionalnost programov za pripravo in objavo vsebin je dorečena že nekaj let, smo pa popolnoma na novo zastavili celoten sistem distribucije vsebin. Zdaj je priprava enostavna, objava hitra, celotna investicija pa dosega mogoče 20 do 30 % cene konkurenčnih izdelkov,” o digitalni rešitvi pravi izvršni direktor podjetja Damjan Pintar.

Grafični spletni vmesnik omogoča, da lahko delate od koderkoli in kadarkoli, za predvajanje vsebin pa določite katerikoli monitor v sistemu. Sistem SPP tako ne potrebuje lokalnih namestitev programske opreme, obiska lokacij, ko želite vsebine zamenjati, in hkrati nudi popoln nadzor delovanja kar iz domačega naslonjača.

Programska oprema lokalnega predvajalnika je tudi zasnovana na način, ki je veliko manj “požrešen” in ne potrebuje dodatnih licenčnin, kar je bistveno pocenilo investicijo. Do zdaj je bilo digitalno oglaševanje v domeni večjih korporacij, zdaj pa si ga lahko privoščijo tudi tista najmanjša podjetja, saj strošek investicije lahko znaša le nekaj sto evrov.

Platforma, ki služi namesto vas

Direktor Damjan Pintar pa je izpostavil še eno “tržno nišo”, ki je na začetku niti niso predvideli: “Prav zanimivo je, ko pridemo do naših partnerjev, da se prepričamo, če je sistem upravičil njihova pričakovanja in ugotovimo, da se pravzaprav predvajajo vsebine njihovih dobaviteljev. Partnerji so mi razložili, da so dobavitelji, ko so opazili monitorje, takoj želeli prikaze svojih izdelkov. Tako da večina naših partnerjev zdaj s sistemom celo zasluži.”

Kljub temu da je uporaba platforme SPP najbolj razširjena na področju marketinga in prodaje, pa je takšen način posredovanja informacij v zadnjem času vse bolj priljubljen tudi na drugih področjih, na primer v proizvodnih objektih, kjer opozarjajo na preventivo, objavljajo čestitke in sporočajo doseganje dnevnih norm, ter v zdravstvu, kjer so prikazane čakalne vrste oziroma delovni časi posameznih ambulant.

Reklamni monitorji so zagotovo ena najbolj učinkovitih orodij za povečanje prodaje, sistem SPP pa je omogočil, da si lahko investicijo privošči prav vsako podjetje ali trgovina. Z enostavnim spletnim grafičnim vmesnikom sta priprava in objava enostavni, delo pa lahko opravljajo tudi osebe brez kakršnegakoli računalniškega znanja. Ker podjetje ZASLON TELECOM za vsako stranko posebej pripravi grafično podobo, je vsaka objavljena vsebina videti profesionalno in lično.

Ali je sistem SPP za vas?

  • Da, če imate trgovino ali opravljate drugo dejavnost, kjer je predstavitev vaših izdelkov in storitev bistvenega pomena za uspešno prodajo.
  • Da, če bi želeli povečati prodajo.
  • Da, če imate prostor, kjer je velika frekvenca obiskovalcev.
  • Da, če sodelujete z dobavitelji, ki bi radi predstavili svoj izdelek ali dejavnost.

Vas zanima več o tem, kako na enostaven način pospešiti svoje poslovanje? Obiščite povezavo http://bit.ly/simplaj-spp, kjer dobite vse odgovore na svoja vprašanja.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ZASLON TELECOM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ZASLON TELECOM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ZASLON TELECOM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več