Računalništvo, telefonija
10.08.2017 15:00

Deli z drugimi:

Share

Cubot Rainbow 2 trendovski telefon za mlade!

Cubot Rainbow 2 trendovski telefon za mlade!
Cubot Rainbow 2 trendovski telefon za mlade!

Najnovejši Cubot Rainbow 2 je vrhunski telefon z dvojno kamero zadaj in odlično ceno. Mladi uporabniki lahko izbirajo kar med petimi barvami: črno, zlato, belo, rdečo in modro.

Že njegov predhodnik je bil en izmed najpopularnejših telefonov v prosti prodaji. Najnovejši Cubot Rainbow 2 pa vas bo absolutno navdušil! Vrhunski telefon po odlični ceni, v kar petih barvah in z dvojno kamero zadaj, je najboljša izbira. Ohišje debeline 7,9mm z zaobljenimi robovi nudi udoben oprijem in enostavno uporabo z eno roko. 12,7 cm (5- inčni) HD zaslon ima ločljivost 720 x 1280 slikovnih točk. Brezhibno delovanje zagotavlja 1.3GHz 4-jedrni procesor in 1GB delovnega spomina, za hrambo podatkov pa je na voljo 16GB notranjega pomnilnika. Naprava ima 2350 mAh baterijo in Android 7.0 operacijski sistem.

Z Rainbow 2 boste posneli čudovite fotografije. Na zadnji strani ima dve kameri: 13MP in 2MP z dvema senzorjema in bliskavico, ki poskrbijo, da kamera prejme dvakrat več svetlobe, kar omogoča odlične posnetke celo v slabših svetlobnih pogojih. Na sprednji strani ima 5MP kamero in bliskavico z mehko svetlobo za brezhibne avtoportrete tudi v temi.

Telefon je na voljo v črni, beli, modri, rdeči in zlati barvi, za ceno okoli 125,00€ pa sta mu priložena tudi zaščitna folija in etui. Najdete jih v vseh bolje založenih trgovinah in na www.smartson.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem EMONAGRAM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri EMONAGRAM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Emonagram

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem EMONAGRAM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku