Življenjski slog
18.11.2023 07:00
Posodobljeno 3 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Črni petek je stoloma Ergos Standard in Study oklestil ceno

Pisarniški stoli niso več zgolj kosi pohištva - postali so ključni del udobja in produktivnosti med dolgotrajnim delom. Ergos Standard in Ergos Study sta dva izjemna primerka, ki ne le omogočata udobnega sedenja, temveč tudi veliko mero prilagodljivosti.
Ergos Standard in Ergos Study
Ergos Standard in Ergos Study

Oba stola postavljata nove standarde z vrhunskimi ergonomskimi funkcijami, ki jih je mogoče prilagoditi, da bi zagotovila optimalno udobje in podporo.

Ergos Standard

Ergos Standard je udoben in ergonomsko zasnovan pisarniški stol, ki je namenjen dolgotrajnemu sedenju. Nudi veliko ergonomskih nastavitev, ki omogočajo boljše sedenje. Njegovo sedišče je nastavljivo po višini, prav tako pa je omogočeno nastavljanje višine in nagiba naslonjala. Za še udobnejše sedenje si lahko uporabnik prilagaja ledveno oporo, ki podpira hrbtenico. Pisarniški stol omogoča celo nastavitev naslona za glavo in roke. Idealen je za uporabnike višje rasti, med 170 in 185 cm, njegova maksimalna nosilnost pa je 120 kg.

Prilagodljivost višine in opore

Kot smo že omenili, se model Ergos Standard ponaša z odličnimi možnostmi prilagajanja. Višino naslona za glavo enostavno nastavimo z uporabo obeh rok, tako da naslon premikamo navzgor ali navzdol ter levo in desno. Enako velja za višino naslonjala za hrbet, kjer je mogoče izbirati med štirimi različnimi višinami, ki jih zaznamo s klikom.

Pomembna lastnost stola je tudi prilagodljiva ledvena opora, ki se spreminja z dvigovanjem ali spuščanjem ročic na opori, kar zagotavlja optimalno udobje med sedenjem.

Natančna nastavitev naslonov in sedeža

Nastavitev višine naslonov za roke je preprosta in jo upravljamo s pomočjo gumbov. Razdaljo med naslonoma pa upravljamo s tremi vijaki na spodnjem delu, kar omogoča prilagoditev med 38 in 44 centimetri. Sedalo, opremljeno z visoko kakovostno spominsko peno, poskrbi za enakomerno porazdelitev pritiska na telo.

Kvaliteten dizajn in podnožje

Stol Ergos Standard se ponaša s kvalitetnim podnožjem iz najlona, izdelanim v skladu z mednarodnim standardom BIFMA, ki zagotavlja stabilnost in vzdržljivost. S 60 mm velikimi PU silikonskimi kolesi se lahko poslovite od sledi temnih lis na tleh. Ergos Standard s svojimi ergonomskimi lastnostmi predstavlja idealno rešitev za različne uporabnike v pisarni ali doma.


Od 18. 11. 2023 do vključno 25. 11. 2023 na stola Ergos standard in Ergos Study na spletni strani ergonomske-resitve.eu ponujajo 15 % Black Friday popusta.


Ergos Study

Pisarniški stol Ergos Study je simbol udobja in natančne ergonomske zasnove. Kot njegov zgoraj omenjeni brat je namenjen dolgotrajnemu sedenju. S svojimi funkcijami omogoča prilagajanje posameznikovim potrebam, zagotavlja udobno in zdravo sedenje.

Z maksimalno nosilnostjo do 110 kg in optimalno višino za uporabnike med 160 in 180 cm, ta stol ponuja prilagodljivost za širok spekter posameznikov. Sicer pa je v primerjavi z Ergos Standard namenjen manjšim uporabnikom, vseeno pa je razpon dovolj velik, da boste z njim težko zgrešili.

Popolno udobje

Sedišče tega ergonomskega pisarniškega stola je seveda prilagodljivo po višini, kar omogoča enostavno prilagajanje sedežne višine s pomočjo ročice na desni strani. Poleg tega za še večje udobje med sedenjem uporabnik prilagaja ledveno oporo, ki podpira hrbtenico. Nastavljiva naslonjala za glavo in roke dodatno pripomorejo k prilagajanju stola glede na posameznikove potrebe.

Kvalitetni materiali in natančna izdelava

Sedalo tega stola vsebuje 7 cm debelo spominsko peno, ki omogoča enakomerno porazdelitev pritiska po telesu, kar zagotavlja posebno udobje. Kvalitetno podnožje iz aluminija, izdelano v skladu z mednarodnim standardom BIFMA, in 60 mm velika PU silikonska kolesa nudijo stabilnost, hkrati pa tudi zaščito površin, kot je parket, saj ne puščajo sledi in ne povzročajo poškodb.

Ergos Study predstavlja idealno kombinacijo ergonomije, prilagodljivosti ter visoke kakovosti in je obenem za vsakogar, ki išče kvaliteten pisarniški stol po dostopni ceni.


Od 18. 11. 2023 do vključno 25. 11. 2023 na stola Ergos standard in Ergos Study na spletni strani ergonomske-resitve.eu ob črnem petku ponujajo 15 % popusta.Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Ergos pisarniški stoli


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GS1 Slovenija

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 5898 320
GS1 Slovenija je neodvisna in nepridobitna organizacija na področju mednarodnih standardov GS1 za identifikacijo, zajem in elektronsko izmenjavo podatkov v Sloveniji. Ima preko ... Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več