Računalništvo, telefonija
05.06.2012 08:40
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Computex 2012: Najzanimivejši računalniški sejem je odprl vrata!

Na računalniškem sejmu Computex 2012 se bo trlo novosti s področja računalništva in mobilnih naprav!
Na računalniškem sejmu Computex 2012 se bo trlo novosti s področja računalništva in mobilnih naprav!

Dobra novica za vse, ki obožujete novosti na področju računalništva in mobilnih naprav. Danes je namreč v glavnem mestu Tajvana odprl svoja vrata najzanimivejši računalniški sejem na svetu – Computex 2012. Ta bo za obiskovalce odprt od 5. junija do vključno 9. junija 2012.

Novosti vodilnih proizvajalcev na področju računalništva in mobilnih naprav bo več kot na pretek, saj velja Computex 2012 za največji računalniški sejem v Aziji in drugi največji na modrem planetu (takoj za nemškim računalniškim sejmom CeBIT). Na njem bodo vsi največji proizvajalci računalnikov in mobilnih naprav predstavili najnovejše dosežke in izdelke. Nekatere izmed njih bo mogoče kupiti že letos poleti.

Letos bodo na računalniškem sejmu Computex 2012 v ospredju predvsem prenosniki in tablični računalniki. Ker bo na njih kakopak nameščen Windows 8, bomo lahko ob tem spoznavali tudi vse novosti prihajajočega Microsoftovega operacijskega sistema. Na računalniškem sejmu Computex 2012 bodo seveda prisotne tudi novosti s področja mobilne telefonije in osebnih računalnikov.

Ekipa Računalniških novic bo računalniški sejem Computex 2012 spremljala od blizu in vas bo seveda obveščala o vseh večjih novostih s področja računalništva in zabavnih tehnologij.


Prijavi napako v članku