Računalništvo, telefonija
10.07.2013 13:07
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Clustered DataONTAP: nova verzija tehnološko naprednega operativnega sistema za shranjevanje NetApp

Clustered DataONTAP 8.2. prekaša zmogljivost, razpoložljivost in limite storilnosti tradicionalnih silosov strojne opreme ter s spreminjanjem poslovnih in aplikacijskih zahtev krepi IT z usklajevanjem shranjevalne infrastrukture.
Clustered DataONTAP: nova verzija tehnološko naprednega operativnega sistema za shranjevanje NetApp
Clustered DataONTAP: nova verzija tehnološko naprednega operativnega sistema za shranjevanje NetApp

NetApp je objavil novo verzijo njihovega tehnološko naprednega operacijskega sistema za shranjevanje – Clustered DataONTAP®. Nova programska oprema omogoča organizacijam in ponudnikom računalništva v oblaku možnost, da lahko hitro in stroškovno učinkovito podajo nove storitve in zmogljivosti. Clustered DataONTAP 8.2. prekaša zmogljivost, razpoložljivost in limite storilnosti tradicionalnih silosov strojne opreme ter s spreminjanjem poslovnih in aplikacijskih zahtev krepi IT z usklajevanjem shranjevalne infrastrukture.

NetApp vizija za programsko-definirano shranjevanje:

Software-defined storage (SDS) je komponenta nastajajočega modela programsko-definiranega podatkovnega centra (Software-defined Data Center – SDDC), ki je fokusiran na agilnost izpolnjevanja IT podpore lastnikom aplikacij, medtem ko izboljša operativno zmogljivost IT sredstev. Clustered DataONTAP 8.2. sorodno virtualnim napravam in virtualizacijskim strežnikom povzema fizično skladiščenje v skupek skladiščene virtualne entitete (nekdaj znane kot vServerji). To omogoča NetApp sistemom, da izpolnjuje več najemniško, podporno programsko skladiščenje preko programinranih aplikacijski vmesnikov – API in integracije aplikacije. Clustered DataONTAP je prva shranjevalna in podatkovna poslovna rešitev, ki uresniči obljubo programsko-definiranega shranjevanja.

Komu je namenjen Clustered DataONTAP?

Clustered DataONTAP je privlačen tako za ponudnike, ki ponujajo javno računalništvo v oblakih kot tudi za tiste, ki ponujajo zasebno računalništvo v oblakih. Storitve programske opreme na enotno arhitekturo obsegajo delovne obremenitve (od najbolj zahtevnih do najbolj univerzalnih obremenitev, ki se pojavljajo v virtualiziranih okoljih), širjenje NAS/SAN in poslovnih aplikacij.

Največji ponudnik NetApp diskovnih stistemov v Sloveniji je podjetje Our Space Appliances d.o.o.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem OUR SPACE APPLIANCES d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri OUR SPACE APPLIANCES d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Deduplikacija je proces odpravljanja podvojenih podatkov in s tem sprostitev zasedenih pomnilnih kapacitet in izboljšanja zmogljivosti diskovnih sistemov.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem OUR SPACE APPLIANCES d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku