Računalništvo, telefonija
03.06.2008 11:38
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Cisco organizacija leta 2007

Združenje za varnost informacijskih sistemov (ISSA) je za organizacijo leta 2007 izbralo podjetje Cisco, s čimer so jih nagradili za vse, kar so storili za združenje in celotno področje varnosti.

ISSA je največje mednarodno združenje strokovnjakov s področja informacijske varnosti. Ima 10.000 članov v 70 deželah, povezanih v omrežju z več kot 125 enotami, ki so izvedenci za kritična varnostna vprašanja ter zagotavljajo izredno podporo malim in globalnim podjetjem ter vladnim organizacijam.

“V industriji varovanja informacij je Cisco sinonim za prvovrstnost in inovacijo,” je povedal mednarodni predsednik združenja ISSA Howard A. Schmidt. “Z največjim veseljem in v imenu članov ISSA ter mednarodnega upravnega odbora podeljujem nagrado za organizacijo leta podjetju Cisco, ker ostaja na vodilnem položaju v industriji in na področju informacijske varnosti.”

Aprila so pri Ciscu napovedali novosti v strategiji razvoja samoobrambnih omrežij. Ker varnostne grožnje vse pogosteje vključujejo kršitve uporabnikov, povezane z uporabo poslovnih podatkov in informacij, podjetje načrtuje strategijo za veliko širše področje, kot je omrežna varnost. Ta razširjena strategija povezuje najboljše varnostne izdelke v sistemski pristop, ki bo povečal splošno varnost v omrežjih in v vse večjem številu različnih končnih točk, aplikacij ter vsebin, ki krožijo po njih.

Cisco je v okviru omenjene strategije napovedal več novosti in izboljšav v ponudbi za zagotavljanje varnosti, med drugim posodobitve rešitve Cisco Security Agent, preprečevanje vdorov, omrežne in aplikacijske požarne zidove ter centralizirano analizo in upravljanje.


Prijavi napako v članku