Računalništvo, telefonija
20.02.2008 08:28
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

CISCO izobraževanje

Cisco Systems, vodilno globalno podjetje na področju informacijskih tehnologij, nudi širok nabor možnosti nadaljnjega izobraževanja za študente oz. diplomante. Med najbolj zanimive sodi Cisco Sales Associate Program (CSAP), ki se izvaja v Amsterdamu na Nizozemskem.

V sklopu programa CSAP je odprta prijava na izobraževalno smer Associate Systems Engineer (ASE), preko katere udeleženci pridobijo znanja za delovanje na področju predprodajne tehnične podpore v podjetju. S tem 11-mesečnim izobraževanjem, financiranim s strani Cisca, omogočamo kandidatom celovito izobraževanje in pridobitev globalno priznanih certifikacij s področij informacijskih tehnologij, prodajnih in komunikacijskih tehnik. Več informacij o samem programu lahko pridobite na tej povezavi, preko katere se lahko tudi prijavite. Rok za oddajo prijave za študijsko leto 2008/2009 je 14. marec.

Cisco Sales Associate Program predstavlja izhodišče za začetek kariere ali nadaljevanje kariere preko sodelovanja z enim izmed vodilnih podjetij v svetu informacijskih tehnologij. Za vse dodatne informacije se lahko obrnete tudi neposredno na slovensko Cisco pisarno in sicer na tel. številko 01/582-3100 ali po elektronski pošti na lj-tech@cisco.com.


Prijavi napako v članku