Telefonija
14.05.2008 10:04
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Cisco in Nokia z združeno mobilno komunikacijo

Podjetji Cisco in Nokia sta objavili, da vse več strank in partnerjev sprejema njuno kombinirano rešitev združene mobilne komunikacije. Mobilna poslovna rešitev Cisca in Nokie prek Ciscovega brezžičnega omrežja Unified Wireless Network povečuje zmogljivosti Ciscovega telefona Unified Internet Protocol (IP) Phone tako, da so te enake pametnim telefonom Nokia serije E. Mobilna poslovna rešitev omogoča uporabnikom brezhibno mobilno doživetje v poslovnem okolju in javnih prenosnih omrežjih.

Obe podjetji sta tudi naznanili, da začenjata uvajati mobilne rešitve drugega podjetja. Cisco začenja uvajati pametne telefone Nokia serije E za svoje prodajno podjetje v kinodvoranah v ZDA, Evropi in Aziji, medtem ko bo Nokia v svoje pisarne, laboratorije in proizvodna mesta uvedla Ciscovo brezžično omrežje Unified Wireless Network.

Mobilno poslovno rešitev Cisca in Nokie trenutno uvaja več kot 100 strank, med katerimi so mesto Biel v Švici, Maastricht na Nizozemskem, ameriško podjetje Millipore, avstrijsko podjetje Omicron, špansko podjetje SESCAM, hoteli Tifco na Irskem in Univerza v Arizoni. Poleg tega kombinirano rešitev preizkuša več kot 600 strank iz velikih, srednje velikih in malih podjetij.

Mobilna poslovna rešitev Cisca in Nokie je rešitev Ciscovih združenih komunikacij (Cisco Unified Communications), ki temelji na internetnem protokolu. Sestavljajo jo najnovejši pametni telefoni serije E podjetja Nokia, ki delujejo v načinu dual-mode in so optimizirani za podjetja, ter družina krmilnikov in dostopnih točk za brezžični LAN Cisco Unified Wireless Network. Kombinirana rešitev združene mobilne komunikacije podjetij Cisco in Nokia s širjenjem pestrega nabora komunikacijskih funkcij – od družine Združenih komunikacij (Cisco Unified Communications) do pametnih telefonov Nokia serije E – pomaga podjetjem pri izboljšanju produktivnosti in učinkovitosti v celotnem podjetju in mobilnih delovnih prostorih.


Prijavi napako v članku