Življenjski slog
23.05.2024 15:25
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Cena Ethereuma je pripravljena na visoko rast – Prihaja bikovska serija altcoinov

Cena Ethereuma je presegla raven 3100 USD in želi nadaljevati svojo bikovsko pot. 

Par ETH/BTC kaže znake bikovskega preobrata, kar nakazuje na pomembno rast altcoinov v naslednjih nekaj tednih.

Cena Ethereuma dosegla $3100

Na trgu kriptovalut je bil opazen vzpon. Podatki o indeksu cen življenjskih potrebščin, objavljeni v sredo, so pokazali, da se je raven inflacije v ameriškem gospodarstvu znižala, kar je povečalo verjetnost znižanja obrestnih mer še v tem letu.

Cena Ethereuma se je danes povzpela na 3100 dolarjev, kar je v dnevnem časovnem okviru pomenilo 5-odstotno rast. Podatki družbe CoinMarketCap razkrivajo, da tržna kapitalizacija ETH zdaj presega 373 milijard dolarjev. 

Tudi trgovalni par ETH/BTC se je v petek zvišal za 2,5 %, kar pomeni, da Ethereum in altcoini vodijo trenutno tržno rast. 

Še pomembneje, ETH/BTC je uspešno preizkusil kritično raven podpore 99 Simple Moving Average in se od nje odbil.

Uspešno tedensko zaprtje nad njo bi lahko pomenilo začetek preobrata ETH/BTC in bikovskega teka altcoinov. 

Napoved cene Ethereuma – bi lahko ETH do konca maja presegel 4000 dolarjev?

Strokovnjaki menijo, da rally cen Ethereuma še zdaleč ni končan. Ker se odprto zanimanje stalno povečuje, se zdi, da se bo kmalu zgodil še en pomemben vzpon.

ETH prav tako ustvarja padajoči klin, kar je izrazito bikovski vzorec, ki bi lahko njegovo ceno v prihodnjih dneh katapultiral na več kot 4000 USD. 

Vse oči pa so zdaj uprte v 23. maj, ki je zadnji rok za odločitev SEC o VanEckovem spot ETF Ethereum. Trg trenutno ocenjuje, da bo SEC zavrnil njegovo ponudbo. 

Vendar je Coinbase nedavno trdil, da trg morda močno podcenjuje možnosti, da bo ETF Ethereum na kraju samem odobren. To bi lahko povzročilo množično rast ETH, zaradi česar bi ETH mesec maj zaključil nad 4000 USD. 

Memecoini in žetoni umetne inteligence lahko spodbudijo naslednjo rast altcoinov

Memecoini in kriptovalute z umetno inteligenco so na tem bikovskem trgu še naprej dva izmed najbolj iskanih razredov premoženja. 

Memecoini, kot so Dogecoin, Dogwifhat in Floki, ter žetoni umetne inteligence, kot sta Fetch in Render, bi se lahko med prihajajočo rastjo altcoinov znašli med najbolj donosnimi.

V prihodnjih tednih bi lahko nastopili tudi novi memecoini, kot so Sealana, WienerAI, Dogeverse, 5th Scape in eTukTuk. 

1. Sealana 

Memecoin Sealana je trenutno v predprodaji in je zbral že skoraj 1,5 milijona dolarjev. 

Zdi se, da je maskota žetona, smešna podoba stereotipnega trgovca s kriptovalutami, navdušila trgovce s pametnim denarjem.

Nekateri med njimi so celo podprli kovanec Sealana, ki bi lahko po zagonu prineslo do 100-kratni donos. 

Obiščite predprodajo Sealana

2. WienerAI

Podobno tudi strokovnjaki za trgovanje na YouTubu ne zavračajo možnosti, da bi kovanec WienerAI ponudil do 1000-kratno donosnost. Ta novi memecoin je kombinacija dveh najbolj iskanih pripovedi; memov in umetne inteligence. 

Predprodaja WienerAI je nedavno zbrala več kot 2 milijona dolarjev v predprodaji, zahvaljujoč vrhunskemu trgovalnemu botu z umetno inteligenco, ki imetnikom žetonov ponuja pomembne prednosti, kot sta nemotena zamenjava in zaščita MEV. 

Obiščite predprodajo WienerAI

3. Dogeverse

Dogeverse je povsem nov memecoin, ki so ga navdihnile dogodivščine psa Cosma, ki skače po verigi. Gre za prvi resnično večverižni žeton Doge na svetu, zato je eden najboljših meme kovancev, na katere je treba biti pozoren.

Njegov cilj je združiti različne kripto skupnosti z močjo Doge memov in zgraditi enotno kripto vesolje. Predstavljajte si vesolje, v katerem lahko svoje žetone preprosto premikate iz ene verige v drugo, kot so Ethereum, BNB Chain, Polygon, Solana, Avalanche in Base.

Dogeverse je v nekaj urah po začetku prodaje v živo zbral več kot 340 tisoč dolarjev. 

Obiščite predprodajo Dogeverse 

4. 5th Scape

5thScape je nov kripto projekt, ki se osredotoča na prihodnost iger AR in VR. Projekt načrtuje uvedbo različnih novih iger za navidezno resničnost in izdelavo vodilnih slušalk za navidezno resničnost. Ustvarja tudi trg za razvoj AR/VR, ki bo pomagal vzpostaviti 5thScape kot prevladujoči ekosistem VR.

5thScape je nov projekt, ki je pravkar začel s predprodajo na začetku leta 2024. Predprodaja je v prvih 24 urah pritegnila več kot 25.000 dolarjev naložb, kar je zelo obetaven znak.

Projekt je v začetku leta začel s predprodajo in pričakuje, da bo razprodan do tretjega četrtletja 2024. Ko se bo začel prodajati, bo cena 5SCAPE znašala 0,01 USD, kar je več kot 430-odstotno povečanje glede na ceno na začetku predprodaje.

Obiščite predprodajo 5th Scape

5. eTukTuk

eTukTuk razvija prevozno omrežje z umetno inteligenco, ki se osredotoča na trajnost in učinkovitost. Cilj projekta je revolucionirati prometno infrastrukturo v državah v razvoju z vzpostavitvijo ekosistema električnih vozil, polnilnih postaj in osnovnega omrežja veriženja blokov, ki omogoča nemoteno plačevanje in usklajevanje.

Predprodaja žetona TUK je do zdaj doživela izjemno zanimanje in naložbe, saj je bilo zbranih več kot 780.000 USD. Predprodaja omogoča zgodnjim uporabnikom, da kupijo žeton TUK po začetni ceni 0,02625 USD za žeton, preden se cena ob javni kotaciji znatno zviša.

Obiščite predprodajo eTukTuk


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Finixio.
Vas zanima več iz te teme?
Bitcoin kriptovalute


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178