Računalništvo, telefonija
03.07.2016 07:49

Deli z drugimi:

Share

Če vam je vsaj malo mar za zasebnost in varnost, potem morate kupiti tipkovnico SilentKeys

S pametno tipkovnico SilentKeys bo naša zasebnost na spletu povsem na varnem.
S pametno tipkovnico SilentKeys bo naša zasebnost na spletu povsem na varnem.

Na svetovnem spletu iz dneva v dan najdemo več škodljivih programskih kod, katerih ključna naloga je kraja podatkov o plačilnih karticah. Poleg tega kriminalci iščejo tudi naše osebne in druge zasebne podatke, zato je naša varnost na preizkušnji skorajda na vsakem koraku. Zaradi tega je skupina zanesenjakov pripravila nadvse zanimivo pametno tipkovnico SilentKeys, ki nam varnost in zasebnost zagotovi zgolj s klikom na en gumb na tipkovnici.

Pametna tipkovnica SilentKeys navzven izgleda kot povsem navadna tipkovnica, s pritiskom na namenski gumb pa prikličimo operacijski sistem oziroma spletni brskalnik, ki naj bi bil povsem zaščiten pred spletnimi napadi. Dodatna varnost temelji na tem, da se operacijski sistem oziroma spletni brskalnik vedno zažene kot povsem sveža različica, poleg tega je za zasebnost poskrbljeno s sistemom za šifriranje vse komunikacije na svetovni splet. Zaščita na spletu je zagotovljena tudi v primeru da uporabljamo prenosnik priključen na brezžično povezavo.

Tipkovnica SilentKeys nudi dve vrsti zaščite, in sicer kot spletni brskalnik z zagotovljeno omikanostjo pri deskanju po svetovnem spletu in kot varno delovno okolje, ki je seveda namenjeno vsem tistim, ki prisegajo na popolno varnost na spletu. Tipkovnica SilentKeys je trenutno naprodaj le preko spletnega portala Kickstarter (bit.ly/SilentKeys-RN), žal pa ni ravno poceni, saj je za vstopno različico treba odšteti kar 150 evrov.


Prijavi napako v članku