Telefoni
14.02.2017 07:30
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

To morate nujno vedeti pred nakupom črnega iPhona!

Barva iz ohišja črnega pametnega mobilnega telefona iPhone 7 naj bi se luščila kot za stavo!
Barva iz ohišja črnega pametnega mobilnega telefona iPhone 7 naj bi se luščila kot za stavo!

Črna barva je med uporabniki storitev mobilne telefonije zelo priljubljena, kar smo lahko pred časom spoznali pri predstavitvi pametnega mobilnega telefona Apple iPhone 7, saj je bila njegova črna različica razprodana že v nekaj minutah. Trgovci so doslej v črni barvi prodali največ modelov iPhone 7 Plus, zato ne preseneča, da se ti uporabniki daleč najbolj pritožujejo nad slabo kakovostjo izdelave mobilne naprave. Težava je namreč v tem, da je ohišje pametnega mobilnega telefona iPhone 7 Plus zelo občutljivo na praske, pri redni uporabni pa se za nameček barva kar lušči od ohišja in to predvsem na robovih naprave.

Podobno težavo so pred časom imeli tudi kupci telefonov iPhone 5, Apple pa je bil v tem primeru primoran v njihov odpoklic. Sodeč po pritožbah na forumu, se črno ohišje novega iPhona najpogosteje lušči na stranskih robovih pri gumbih ter na spodnjem in zgornjem delu naprave. Poleg tega tovrstnih poškodb garancija ne krije, saj ne gre za strojno napako v delovanju, ampak zgolj za kozmetično poškodbo.

Razočarani uporabniki črne različice iPhona 7 so poškodbe na svojih napravah objavili na različnih spletnih straneh. Iz njih je razvidno, da so poškodbe barve na ohišju zelo dobro vidne in to po zgolj nekaj mesecih uporabe.

Ker se kot kaže luščenju barve ni mogoče izogniti niti ob previdni uporabi, vam priporočamo nakup zaščitnega etuija. Če se vam je barva že pričela luščiti, pa vam priporočamo, da poškodovani del pobarvate kar sami, saj boste s tem preprečili nadaljnjo škodo.


Prijavi napako v članku