Telefoni
27.07.2017 06:15
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Če pohitite lahko ta super telefon dobite za zelo nizko ceno!

Pametni mobilni telefon LEAGOO KIICAA MIX za resnično malo denarja ponuja veliko!
Pametni mobilni telefon LEAGOO KIICAA MIX za resnično malo denarja ponuja veliko!

Kitajski proizvajalec pametnih telefonov Leagoo je začel s promocijo svojega novega telefona z oznako KIICAA MIX. Odprle so se namreč rezervacije in če ga rezervirate zdaj, ga lahko dobite po zelo nizki ceni, pri čemer lahko izkoristite celo kupon v vrednosti preračunanih 26 evrov. Podjetje Leagoo je pripravilo kar tri modele novosti, zato verjamemo, da boste zagotovo našli tistega, ki ustreza vašim potrebam in zahtevam.

Vstopni model pametnega mobilnega telefona KIICAA MIX podjetja Leagoo vrednosti preračunanih 77 evrov ponuja štirijedrni procesor, dva gigabajta sistemskega pomnilnika in vgrajeni pomnilnik s 16 gigabajti prostora. Če to ne zadošča je na voljo model vrednosti preračunanih 119 evrov, ki je opremljen z osemjedrnim procesorjem, tremi gigabajti sistemskega pomnika in vgrajenim pomnilnikom z 32 gigabajti prostora. Za najzahtevnejše uporabnike pa je na voljo model, ki ponuja osemjedrni procesor, kar šest gigabajtov sistemskega pomnika in vgrajeni pomnilnik s 128 gigabajti prostora. Zanj pa je na spletni strani podjetja Leagoo potrebno odšteti zgolj preračunanih 153 evrov.

Poleg nizke cene se pametni mobilni telefon KIICAA MIX podjetja Leagoo lahko pobaha še z izjemnim zaslonom z razmerjem stranic 18 proti 9. Ta bo namreč za prikazovanje slikuporabljal 14-centimetrski (5,5-palčni) zaslon, ki je praktično brez robov. Poleg tega bomo tu našli še dvojni fotoaparat na zadnji strani naprave in bralnik prstnih odtisov.

Pametni mobilni telefon KIICAA MIX podjetja Leagoo bo na voljo avgusta. Prednaročila z izjemnim popustom pa lahko opravite na spletni strani http://bit.ly/LEAGO-KIICAA-MIX-RN.


Prijavi napako v članku