Računalništvo, telefonija
10.08.2011 17:22

Deli z drugimi:

Share

Canyon X-Ray izdelki Hugh Turvey dizajn

Podjetje Canyon je letošnjo pomlad predstavilo novo serijo izdelkov, "X-Ray", vendar so izid unikatne serije izdelkov prestavili na jesen in pridobljen čas vložili v oblikovanje novega dizajna, zato Canyon s ponosom predstavlja nov dizajn X-ray serije izdelkov!
Canyon X-Ray izdelki Hugh Turvey dizajn
Canyon X-Ray izdelki Hugh Turvey dizajn

V sodelovanju s Hugh Turveyem iz Anglije, mednarodno priznanim umetnikom, so bile ekskluzivno za Canyon ustvarjene edinstvene rentgenske fotografije izdelkov v visoki kakovosti. Hugh je dovolil tudi uporabo njegovega imena za promocijske aktivnosti nove linije. Na vsakem izdelku X-ray serije bo Turveyev podpis, saj gre za Canyonovo ekskluzivno linijo. Turvey pri ustvarjanju uporablja ostre poteze in zelo visoko resolucijo, zato bo tisk na izdelke v izjemno visoki kakovosti.

Več informacij o izdelkih bo na voljo kmalu. Nova X-ray serija izdelkov bo v prodaji letošnjo jesen. V asortimanu je več različnih izdelkov in podjetje Canyon je prepričano, da bodo kupci tako navdušeni nad njimi kot so oni sami!

  • Žična optična miška 800dpi
  • Brezžična optična miška 800dpi
  • 2.0 Zvočniki
  • DJ Stereo slušalke
  • Stereo slušalke
  • Univerzalna nalepka za prenosnik
  • Nahrbtnik za prenosnik 39.6 cm / 15.6”
  • Torba za prenosnik 33.8 cm / 13.3” in 39.6 cm / 15.6”
  • Zaščitni ovitki za 25.4 cm / 10”, 33.8 cm / 13.3” in 39.6 cm / 15.6” prenosnike

Hugh Turvey

Hugh Turvey je oblikovalec / umetnik, ampak je kmalu odkril svojo strast, fotografijo, ki jo je izpilil pod mentorstvom fotografa Gered Mankowitza. Med letoma 1996/1997 je začel eksperimentirati z rentgensko (X-ray) fotografijo in prvi izdelek je billa podoba albuma za glasbeno skupino. Naslednji projekt je bil že bolj obsežen, in sicer je ustvaril obsežno serijo barvnih X-ray fotografij predmetov iz vsakdanjega življenja, ki so bili predstavljeni 4. Aprila 1999 v reviji Observer, LIFE, UK. V istem letu je Hugha odkrilo podjetje Credit Suisse in sponzoriralo 6 neverjetnih “X-ray” TV reklam. Če želite izvedeti več o njegovem delu kliknite tukaj.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ASBIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ASBIS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logotip zastopnika

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ASBIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku