Fotoaparati in kamere
29.08.2009 06:17
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Canonov kompaktni zmogljivež

Canon Power Shot G11 – vrhunska tehnologija v kompaktnem ohišju
Canon Power Shot G11 – vrhunska tehnologija v kompaktnem ohišju

Canon

je predstavil novega člana digitalnih fotoaparatov družine Power Shot G, ki je pisan na kožo predvsem tistim uporabnikom, ki stavijo na praktičnost kompaktnih izdelkov in visoko kakovost aparatov višjega cenovnega razreda. Digitalni fotoaparat Power Shot G11 se namreč lahko pobaha s tipalom CMOS ločljivosti 10 milijonov točk in slikovnim procesorjem DIGIC IV, ki zagotavlja izjemno hiter zajem in obdelavo nepozabnih trenutkov.

Med bogato paleto uporabnih funkcionalnosti izstopa sistem Dual Anti-Noise System, ki naj bi omogočal zajemanje fotografij visokih ločljivosti brez tako imenovanega elektronskega šuma. Vgrajeno tipalo ponuja občutljivost do ISO 3.200, kar omogoča zajemanje dovolj čistih fotografij tudi ob slabši svetlobi, medtem ko vgrajena bliskavica zadostuje za osvetlitev predmetov na razdalji do 10 metrov.

Objektiv z optično stabilizacijo slike in petkratno optično povečavo se razteza od 28 do 140 milimetrov. Na voljo je možnost fotografiranja v slikovnem formatu RAW, medtem ko aparat kakopak omogoča popolnoma ročen nadzor nad vsemi nastavitvami fotografiranja. Za ogled zajetih nepozabnih trenutkov pa je na voljo zaslon s 7,11-centimetrsko diagonalo in ločljivostjo 461 tisoč točk.

Digitalni fotoaparat Canon Power Shot G11 bo na prodajne police trgovin prispel v oktobru, zanj pa naj bi trgovci zahtevali okoli 625 evrov.

Vas zanima več iz te teme?
Canon fotoaparati

Prijavi napako v članku