Strojna oprema
15.09.2006 08:51

Deli z drugimi:

Share

Canon priporoča pregled nekaterih fotokopirnih naprav


Canonovi fotokopirci se znajo vžgati …

Canon je objavil priporočilo pregleda fotokopirnih naprav PC6, PC7, PC7/7RE, PC11 ter NP1010, NP1020 in NP6010, izdelanih in prodanih v regiji EMEA med leti 1987 in 1998.

Priporočilo je povezano z odkritjem napake na priključku notranjega napajanja enote za fiksiranje na omenjenih modelih naprav, do katere je lahko prišlo med proizvodnjo ali med rednim vzdrževanjem.

Pri dolgotrajnejši uporabi obstaja majhna možnost izločanja dima ali pojava ognja. Kljub temu, da Canon Europe tovrstnega primera ne beleži, je njegova skrb za zadovoljstvo strank na prvem mestu. Posledica tega so sprejeti ukrepi, s katerimi podjetje uporabnike teh naprav seznanja s problemom in jim ponuja odpravo napake, če je to potrebno.

Zadnja dobava omenjenih fotokopirnih strojev v regiji EMEA je bila opravljena leta 1998, zato Canon ocenjuje, da jih je v uporabi le majhno število.

Canon se bo povezal z vsemi kupci, katerih servisni podatki so mu na voljo, prav tako pa tudi z distributerji in trgovci, ki bodo prejeli nadaljnja navodila. Canon svetuje, da stranke, ki bi želele preveriti, ali priporočilo pregleda zadeva tudi njihove naprave, pokličejo Canon Adrio na številko 01 53 08 710 ali obiščejo spletno stran www.canon.si, kjer bodo na voljo podatki v zvezi s temi napravami.

Vsem lastnikom omenjenih naprav bosta ponujena brezplačen pregled in zamenjava sestavnih delov, kjer bo le-ta potrebna. Pri fotokopirnih napravah za domačo uporabo (modeli PC) bosta pregled in morebitno popravilo opravljena v okviru brezplačne storitve v servisnih centrih. Uporabniki poslovnih fotokopirnih naprav (modeli NP) pa lahko naročijo obisk serviserja, ki bo naprave brezplačno pregledal in odpravil morebitno napako na priključku napajanja.

Čeprav je možnost nesreče malo verjetna, se Canon zaveda pomena zdravja in varnosti ter postavlja zadovoljstvo uporabnikov na prvo mesto.

Za nadaljnje informacije se obrnite na 01 53 08 720.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več

Normstudio, MEGLENOV NORM, k.d.

Škrilje 77, 1292 Ig, Tel: 064 11 22 91
Se še spomnite časov videorekorderjev in VHS kaset? Zagotovo se spomnite mučnih trenutkov, ko ste trepetali med navijanjem kaset in upali, da so spomini ostali nepokvarjeni. Prav ... Več

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več