Računalništvo, telefonija
30.06.2008 13:07

Deli z drugimi:

Share

Canon Europe s statusom Microsoftovega zlatega partnerja

Canon Europe je sporočil, da je pridobil status Microsoftovega zlatega partnerja. Pridobljeni najvišji status partnerja za Canon Europe pomeni priznanje strokovnosti na področju omrežnih infrastrukturnih rešitev za mala in srednje velika podjetja.

Status zlatega partnerja je podeljen tehnološkim partnerjem, ki izkazujejo najvišjo raven kompetence in strokovnega znanja pri delu z Microsoftovimi tehnologijami. Priznanje dokazuje dolgoletno predanost Canona Europe k zagotavljanju najvišje kakovosti IT-storitev v pisarniških okoljih.

Canon Europe je dosegel status Microsoft Gold Certified Partner skupaj s podjetji Canon Belgija, Canon Norveška in Canon Danska. Poleg tega imajo štiri Canonove prodajne podružnice samostojni status zlatega partnerja, štiri pa imajo status partnerja.

Canon Europe namerava razvijati vse tesnejše sodelovanje z Microsoftom. Leta 2007 je Canon Finska uspešno integriral Microsoftov strežnik Office Sharepoint v svojo poslovno ponudbo, podprto s profesionalnimi storitvami. V načrtu je širitev tega uspešnega programa na vse trge Canona Europe.


Prijavi napako v članku