Računalništvo, telefonija
15.07.2008 08:09
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Canon Creative Park

Canon je predstavil prenovljeno spletno stran Creative Park, na kateri je uporabnikom na voljo več kot 800 brezplačnih vsebin, kot so tematske rojstnodnevne in praznične čestitke, vsestranske ilustracije in foto razglednice. Zbirka barvitih kuvert, ki barvno dopolnjujejo pisemski papir, pa izdelku da popoln končni videz.

Za zabavo otrok in staršev je na voljo svet 3D-ustvarjalnega zgibanja papirja, kjer je na voljo 251 čudovitih papirnatih likov, vključno z živalmi, vozili, znamenitimi stavbami in drugimi, ki se jim ves čas pridružujejo novi. Vsak lik je opremljen s podrobnimi navodili, ki otroka popeljejo v zabavno in poučno izkušnjo, ki preprečuje, da bi se na počitnicah dolgočasil.

Vsakdo rad ohranja spomine, bodisi otroci, starši ali stari starši, zato so foto albumi odlično orodje. Na izbiro je obsežna galerija načrtov, ozadij, vzorcev in okvirjev, katerim je potrebno le še dodati fotografije in zapisati spomine. Za začetnike je v Creative Parku na voljo podroben priročnik za ustvarjanje foto albumov.

Vsebine Creative Parka so prilagojene tiskalnikom Canon PIXMA, ki iz njih iztisnejo najboljšo kakovost. Z uporabo izvirnih Canonovih črnil in papirja bo vsak izpis s tiskalnikom PIXMA kakovosten in bo svojo barvitost ohranil še dolga leta.


Prijavi napako v članku