Računalništvo, telefonija
Poslovne rešitve
18.05.2022 11:27

Deli z drugimi:

Share

Avtomatizacija procesov v Canon Hybrid Workspace

Prednosti digitalne avtomatizacije in optimizacije so znana vsem podjetjem. Katero rešitev izbrati za avtomatizacijo? Kaj je Canon Hybrid Workspace?

Cloud Workspace Collaboration je platforma, ki združuje orodja za avtomatizacijo procesov vsakodnevnega poslovnega opravila, kot so obdelava računov, upravljanje pogodb in digitalizacija kadrov. Zasnovana je tako, da podjetjem pomaga učinkovito premostiti vrzel med papirnim in digitalnim okoljem ter razširiti svoje operativne sposobnosti v različnih delovnih okoljih, v pisarni in zunaj nje.

Medtem ko prihodnost še ni znana, vemo, da se je nujnost digitalizacije hitro povečala. To pomeni, da bo moralo podjetje imeti pravo tehnologijo in pravo infrastrukturo in to bo ključ do uspeha. Zdaj je pravi trenutek, da začnete s posodobitvijo svojega podjetja in motivirati svojo ekipo z vlaganjem v tehnologijo in sisteme, ki omogočajo bolj prilagodljiv način dela.

Čeprav veliko podjetij morda ni bilo pripravljenih, bo sedanja situacija prisilila veliko ljudi v spremembe. A to ne pomeni, da mora biti zapleteno ali drago. Sedaj imate priložnost, da resnično izkoristite boljše možnosti za delo na daljavo.

Kaj boste pridobili z avtomatizacijo procesov?

Canon Cloud Workspace Collaboration predstavlja enostaven, inteligenten in skladen način za upravljanje poslovno kritičnih dokumentov in procesov na področju obdelave računov, upravljanja pogodb in digitalizacije kadrov z večjo učinkovitostjo in nižjimi stroški, brez potrebe po kompleksni IT infrastrukturi. Slednje je koristno za podjetja vseh velikosti.

Platforma Canon Cloud Workspace Collaboration je del zmogljive rešitve Hybrid Workspace Solutions, ki prinaša številne prednosti podjetjem, ki so se pripravljena prilagajati dinamični prihodnosti, saj jim z avtomatizacijo pomaga povečati svojo sposobnost opravljanja administrativnih nalog.

Samodejno sprejemanje, potrjevanje in odobritev prejetih računov omogoča organizacijam, da pospešijo svoje delovne obveznosti do 50 %. Canon vam lahko pomaga razširiti delovno okolje iz pisarne do tja, od koder delate na daljavo. Naše hibridne rešitve podpirajo avtomatiziranje kompleksnih poslovnih procesov, upravljanje dokumentov, skeniranje in tiskanje kjer koli.

Več informacij o Canonovi rešitvi Cloud Workspace Collaboration ter o sistemih varnega tiskanja dobite pri podjetju Bilban d.o.o. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Canon tiskalniki Bilban


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PC7 d.o.o.

Cesta Andreja Bitenca 68, 1000 Ljubljana, Tel: 01 519 70 65
Podatki so neverjetno močno sredstvo in v vsakem poslu sprožijo val rasti in razvoja. V napačnih rokah pa lahko povzročijo veliko škode. Zato je treba prizadevanja usmeriti v ... Več
Zlati partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več

Posblagajna.com, Matic Laneger s.p.

Turje 74, 1431 Dol pri Hrastniku, Tel: 040-238-346
Zmogljiva rešitev za poslovno upravljanje, kot je to davčna blagajna, je pomembna za vsakega lastnika manjšega ali večjega podjetja v različnih panogah. Podjetje Matic Laneger ... Več
Zlati partner

HOUSING Co. d.o.o.

Verovškova ulica 55a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 40 40
Housing Co. d.o.o. je svetovalno in izobraževalno podjetje na področju informacijskih tehnologij. Njihova temeljna dejavnost je prenos znanj v druga podjetja. Kot partner Red Hat ... Več