Obvestila podjetij
12.05.2021 16:56

Deli z drugimi:

Share

Brother dodaja ponudbi profesionalnega tiskanja nalepk partnerstvo z NiceLabel

Oblikovanje, shranjevanje in tiskanje profesionalnih, obstojnih nalepk Brother je postalo še bolj preprosto z novim partnerjem NiceLabel.

NiceLabel je vodilni svetovni razvijalec programske opreme za oblikovanje nalepk in sistemov za upravljanje z nalepkami, ki je pred kratkim združil moči z družbo Loftware. Novo globalno partnerstvo je najnovejša pridobitev naraščajočega portfelja tiskalnih velikanov za upravljanje nalepk in bo uporabnikom omogočilo hitro in učinkovito ustvarjanje standardnih nalepk.

Novo partnerstvo, ki se začenja na svetovnem trgu maja 2021, zajema celoten portfelj Brotherjevih termičnih tiskalnikov nalepk in uporabnikom ponuja možnost upravljanja več oblik tiskanja nalepk z ene same platforme.

Sistem za upravljanje nalepk NiceLabel lahko premakne oblikovanje in vzdrževanje nalepk iz rok informatikov v roke poslovnih uporabnikov. Če informatikom ali poslovnim uporabnikom omogočite, da se veliko hitreje odzovejo na zahteve za spremembo nalepke, prihranite čas in sprostite drage IT-vire za izvajanje več nalog z dodano vrednostjo.

Andrew Broadbent, evropski produktni vodja – specializirane rešitve za tiskanje, pri Brother Europe pravi: “Z veseljem najavljamo novo globalno partnerstvo z NiceLabel, ki našim strankam omogoča uporabo termičnih tiskalnikov Brother za poenostavitev postopkov označevanja z zagotovljeno natančnostjo in skladnostjo neposredno iz te zmogljive programske opreme, ki je vodilna v industriji. To vznemirljivo partnerstvo bo Brotherju pomagalo tudi hitro razširiti ponudbo termičnih tiskalnikov in nam dalo priložnost, da pomagamo več strankam po vsem svetu.”

“Ponosni smo na naše novo partnerstvo z družbo Brother in priložnost, da več uporabnikom omogočimo znatno povečanje njihove produktivnosti tiskanja,” pravi Greg Tanner, podpredsednik Alliances pri NiceLabel.

„Sistem upravljanja nalepk NiceLabel vključuje vse, kar uporabniki potrebujejo za digitalno preoblikovanje postopkov označevanja in standardizacijo celotnega tiskanja nalepk na eni platformi za bolj prilagodljivo in učinkovito delovanje. To jim omogoča hitrejše odzivanje na nenehno spreminjajoče se tržne razmere in zahteve, hitrejše lansiranje izdelkov na tržišče in učinkovitejšo konkurenco v sektorjih, v katerih delujejo.”

Kupci izbranih izdelkov Brother* lahko prenesejo gonilnike za tiskalnike s spletne strani NiceLabel:

https://www.nicelabel.com/downloads/nicedrivers/brother

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

AKTON d.o.o.

Dunajska cesta 9, 1000 Ljubljana, Tel: 01 236 29 00
Telekomunikacijske rešitve za vas! Slovensko podjetje Akton Communications je licencirani fiksni telekomunikacijski operater prisoten v Sloveniji in preko hčerinskih družb tudi ... Več

PRICEPILOT d.o.o.

Triglavska cesta 36, 4240 Radovljica, Tel: 031 312 038
Price Pilot je slovenska platforma za spletno naročanje v salonih, zdravstvenih ordinacijah, avtoservisnih delavnicah in pralnicah. Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934

TISKARNA SILVECO

Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667