Obvestila podjetij
12.05.2021 16:56

Deli z drugimi:

Share

Brother dodaja ponudbi profesionalnega tiskanja nalepk partnerstvo z NiceLabel

Oblikovanje, shranjevanje in tiskanje profesionalnih, obstojnih nalepk Brother je postalo še bolj preprosto z novim partnerjem NiceLabel.

NiceLabel je vodilni svetovni razvijalec programske opreme za oblikovanje nalepk in sistemov za upravljanje z nalepkami, ki je pred kratkim združil moči z družbo Loftware. Novo globalno partnerstvo je najnovejša pridobitev naraščajočega portfelja tiskalnih velikanov za upravljanje nalepk in bo uporabnikom omogočilo hitro in učinkovito ustvarjanje standardnih nalepk.

Novo partnerstvo, ki se začenja na svetovnem trgu maja 2021, zajema celoten portfelj Brotherjevih termičnih tiskalnikov nalepk in uporabnikom ponuja možnost upravljanja več oblik tiskanja nalepk z ene same platforme.

Sistem za upravljanje nalepk NiceLabel lahko premakne oblikovanje in vzdrževanje nalepk iz rok informatikov v roke poslovnih uporabnikov. Če informatikom ali poslovnim uporabnikom omogočite, da se veliko hitreje odzovejo na zahteve za spremembo nalepke, prihranite čas in sprostite drage IT-vire za izvajanje več nalog z dodano vrednostjo.

Andrew Broadbent, evropski produktni vodja – specializirane rešitve za tiskanje, pri Brother Europe pravi: “Z veseljem najavljamo novo globalno partnerstvo z NiceLabel, ki našim strankam omogoča uporabo termičnih tiskalnikov Brother za poenostavitev postopkov označevanja z zagotovljeno natančnostjo in skladnostjo neposredno iz te zmogljive programske opreme, ki je vodilna v industriji. To vznemirljivo partnerstvo bo Brotherju pomagalo tudi hitro razširiti ponudbo termičnih tiskalnikov in nam dalo priložnost, da pomagamo več strankam po vsem svetu.”

“Ponosni smo na naše novo partnerstvo z družbo Brother in priložnost, da več uporabnikom omogočimo znatno povečanje njihove produktivnosti tiskanja,” pravi Greg Tanner, podpredsednik Alliances pri NiceLabel.

„Sistem upravljanja nalepk NiceLabel vključuje vse, kar uporabniki potrebujejo za digitalno preoblikovanje postopkov označevanja in standardizacijo celotnega tiskanja nalepk na eni platformi za bolj prilagodljivo in učinkovito delovanje. To jim omogoča hitrejše odzivanje na nenehno spreminjajoče se tržne razmere in zahteve, hitrejše lansiranje izdelkov na tržišče in učinkovitejšo konkurenco v sektorjih, v katerih delujejo.”

Kupci izbranih izdelkov Brother* lahko prenesejo gonilnike za tiskalnike s spletne strani NiceLabel:

https://www.nicelabel.com/downloads/nicedrivers/brother


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več
Zlati partner

Fakulteta za uporabne družbene študije (FUDŠ)

Gregorčičeva ulica 19, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 907 34 61
Fakulteta za uporabne družbene študije v Novi Gorici (FUDŠ) je bila kot samostojen zasebni visokošolski zavod ustanovljena leta 2006. Na fakulteti se izvajajo študijski programi ... Več

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več