Programska oprema
30.09.2005 10:14

Deli z drugimi:

Share

Brightstor ARCserve Backup s podporo za MS CDPM 2006

Podjetje Computer Associates International je objavilo, da bo BrightStor ARCserve Backup vseboval podporo za Microsoft System Center Data Protection Manager (DPM) 2006. Tako bodo organizacije IT lahko izboljšale zaščito podatkov, integrirano s tehnologijami DPM 2006. Novico so objavili na konferenci Storage Decisions 2005 v New Yorku.

S tem, ko bodo izdelku DPM dodali možnosti, kot so varnostno kopiranje z diska na disk ali z diska na trak, obnova in arhiviranje, bodo stranke lahko zaščitile strežnike DPM in druge strežnike, aplikacije in zbirke podatkov. Lažje bodo izvajale varnostno kopiranje in hitreje bodo obnavljale posamezne datoteke v strežniku.

“Microsoft z veseljem sodeluje s podjetjem CA pri zagotavljanju optimalnih rešitev za zaščito podatkov naših skupnih strank,” je povedal Rakesh Narasimhan, generalni direktor oddelka Windows and Enterprise Management Division pri družbi Microsoft Corp. “Kombinacija BrightStor ARCserve Backup in System Center Data Protection Manager je celovita, robustna, cenovno privlačna in resnično integrirana shranjevalna rešitev za podjetja vseh velikosti.”

DPM zagotavlja hitro in zanesljivo varnostno kopiranje in obnovo datotek v strežnikih Windows. BrightStor ARCserve Backup varuje pomembne aplikacije in podatke v velikih podatkovnih centrih in tudi v posameznih oddelkih. Ima podporo za diskovne tehnologije ter za omrežja SAN in NAS.

BrightStor ARCserve Backup bo za Data Protection Manager 2006 na voljo do konca tega leta. Predvidena cena bo 1.770 ameriških dolarjev. Za dodatne informacije o izdelku BrightStor ARCserve Backup obiščite http://ca.com/backup.


Prijavi napako v članku