Telefonija
07.03.2006 07:27

Deli z drugimi:

Share

Brezžične slušalke Sony Ericsson

Sony Ericsson je predstavil tri nove slušalke Bluetooth: HBH-IV835, HBH-GV435 in HBH-PV705. Čeprav je vsaka od njih nekaj posebnega, je za vse tri značilna izrazita kakovost zvoka. Kot vse Sony Ericssonove brezžične slušalke so tudi te združljive s Sony Ericssonovimi mobilnimi telefoni, hkrati pa tudi s slušalkami Bluetooth™, računalniki in PDA drugih proizvajalcev.

“Te tri odlične brezžične slušalke zares omogočajo našim uporabnikom, da so lahko učinkovitejši v svojem hitrem tempu življenja,” pravi Ulf Persson, podpredsednik in vodja oddelka za dodatno opremo v Sony Ericssonu. “Vsak lahko sliši izjemno kakovost zvoka in vidi njihovo privlačno obliko. Nov način nošenja slušalke je zelo udoben in omogoča nošenje ves dan. Pričakujemo, da bodo te slušalke skupaj s Sony Ericssonovim popolnim ujemanjem oblike in uporabnosti navdihnile ljudi k njihovi uporabi.”

Slušalke Bluetooth HBH-IV835 – majhne z izrednim zvokom

Slušalke HBH-IV835 so več kot samo privlačne – zelo elegantne in majhne hkrati nudijo čist digitalni zvok. Slušalke se ne zataknejo za uho, temveč se nalahno potisnejo vanj. Takšno rešitev naravno dopolnjujeta njihova blesteče črna barva in kompakten videz v obliki pisala.

Z nošenjem slušalk HBH-IV835 zapovedujete elegantno diskretnost, medtem ko z uporabo uživate ugodnosti najnovejše brezžične tehnologije. Digital Signal Processing (DSP), hitro samodejno prilagajanje glasnosti zvoka, in Bluetooth™ 2.0 sta tehnična elementa, ki vam in vašemu sogovorniku zagotovita znatno boljšo kakovost zvoka. Sony Ericssonova funkcija samodejnega seznanjanja (Auto pairing™) lahko poveže vaše slušalke z vašim Sony Ericssonovim mobilnim telefonom takoj, ko aktivirate Bluetooth™, medtem ko ponovno izbiranje številke brezžično telefoniranje še bolj poenostavi. Slušalke HBH-IV835 so elegantna izbira za čist digitalni zvok. V prodaji od sredine drugega trimesečja 2006.

Slušalke Bluetooth HBH-GV435 – čist digitalni zvok in trajajoče udobje

Če je vaš delovni dan zapolnjen s telefoniranjem, je ta slušalka Bluetooth™ prava izbira za vas. Če delate v bučni pisarni ali v hrupni tovarni, se s pomočjo te slušalke s sogovornikom slišita jasno in glasno. DSP naredi zvok ostrejši in čistejši, hitra samodejna prilagoditev glasnosti zvoka menja njegovo glasnost glede na okolje, Bluetooth™ 2.0 pa jamči najboljšo in najstabilnejšo zvezo z mobilnim telefonom, kar je mogoče. Nova diskretna oblika se udobno skriva okoli vašega ušesa brez vidnega kraka, kar pomeni, da ljudje morda ne bodo niti opazili vaše slušalke. Slušalka je tako udobna, da lahko celo vi pozabite, da jo uporabljate. Dodatne možnosti, kot sta funkcija samodejnega seznanjanja (Auto pairing™) in ponovno izbiranje številke, vam hkrati z možnostjo izjemno dolgega časa pogovora in časa pripravljenosti nudijo eleganco in zanesljivost, ki vam pomagata prebiti se skozi delovni dan. V prodaji od začetka tretjega trimesečja 2006.

Slušalka Bluetooth HBH-PV705 – močna brezžična slušalka kompaktne oblike

Slušalka HBH-PV705 je skoraj predobra, da bi bila resnična. Njena učinkovitost, ki prekaša konkurenco, in majhna teža sta zares izjemni za slušalko v tem cenovnem razredu. Slušalka je kompaktna, v obliki pisala, diskretnih, a elegantnih barv in tako lahka, da je lahko na vašem ušesu toliko časa, dokler vam njen dolgi čas pogovora to omogoča. Lahko jo uporabljate ves dan ali pa jo nosite okoli vratu na dodatni vrvici. Ker ne pokriva vašega ušesnega kanala, se lahko pogovarjate z ljudmi okoli sebe, ne da bi jo sneli.

Če govorimo o tehnologiji in obliki, je slušalka HBH-PV705 narejena na podlagi dolgoletnih Sony Ericssonovih izkušenj in rezultatov preizkušanja. Uporabniku ponuja vse koristi Sony Ericssonove tehnologije z izjemno konkurenčnimi cenami, hkrati pa še izjemno dolga časa pogovora in pripravljenosti. V prodaji od začetka tretjega trimesečja 2006.


Prijavi napako v članku