Telefoni
16.07.2015 09:46

Deli z drugimi:

Share

Brezrobni DOOGEE Y100X za 77 evrov!

Brezrobni DOOGEE Y100X za 77 evrov!
Brezrobni DOOGEE Y100X za 77 evrov!

Novost proizvajalca DOOGEE sliši na ime Y100X in uporabniku nudi 5-inčen (12,7-centimetrski) Android 5.0 pametni telefon s štiri-jedrno procesorsko močjo 1,3 megahercev, enega gigabajta sistemskega pomnilnika ter osmih gigabajtov prostora za hrambo podatkov.

Zaslon je prevlečen z Corning Gorilla Glass steklom, kamera pa zajema spredaj s petimi megapiksli, zadaj pa z osmimi. Posebna bliskavica, ki je blizu naravni svetlobi, je na voljo tudi s sprednje strani, za boljše selfije, pravijo.

Posebnost DOOGEE Y100X je dejstvo, da je zaslon praktično brez robu, zaslon pa je prevlečen še s posebnim nano nanosom, ki preprečuje puščanje vidnih prstnih odtisov. Upravljanje glasnosti so snovalci zaradi simetrije dizajna in upravljanja postavili na zadnjo stran naprave. Tudi zadaj je dodana nano tehnologija proti prstnim odtisom, barva pa naj bi po izgledu spominjala na lesk klavirskih tipk oziroma kitajskega porcelana.

Na voljo je kar nekaj uporabnih gestikularnih funkcij, dobrodošla pa je tudi možnost zaklepa posameznih aplikacij z geslom, za še večjo varnost.

Cena je neverjetna – Na Everbuying.net je na voljo za zgolj 77 evrov!


Prijavi napako v članku