Triki in nasveti
25.06.2010 14:17
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Brezplačno orožje zoper neželeno elektronsko pošto

S programsko opremo Spamihilator bo branje elektronske pošte prijetnejše!
S programsko opremo Spamihilator bo branje elektronske pošte prijetnejše!

Da neželena elektronska sporočila povzročajo podjetjem in posameznikom veliko preglavic, saj ovirajo elektronsko poslovanje in ogrožajo varnost informacijskih sistemov, ni novost. Novost tudi ni, da kljub prizadevanjem največjih programskih hiš ter zakonodajnih in izvršilnih vej oblasti, število sporočil SPAM neustavljivo narašča. Neželena e-sporočila danes predstavljajo 90,4-odstotkov vseh prejetih e-sporočil, med njimi pa prevladujejo sporočila z reklamnimi oglasi farmacevtskih izdelkov.

Kolikor vam neželena elektronska sporočila povzročajo veliko preglavic, in sicer na elektronskem poštnem odjemalcu (Mozilla Thunderbird, Microsoft Outlook, Incredimail in podobno), vam priporočamo namestitev brezplačne programske opreme Spamihilator. Čeprav gre za zastonjski program, svoje delo opravlja več kot odlično in je povrh vsega še sila enostaven za uporabo.

Programska oprema Spamihilator, ki je na voljo za prenos na strani http://www.spamihilator.com/, neželena elektronska sporočila prepozna na osnovi matematičnega algoritma in filtra besed. Na voljo pa je tudi 40 namenskih filtrov sporočil SPAM v obliki vstavkov. Programska oprema Spamihilator podpira vse večje odjemalce elektronske poštne in ne zahteva nikakršnega naprednega znanja.


Prijavi napako v članku