Triki in nasveti
26.02.2018 12:00

Deli z drugimi:

Share

Brezplačne virtualne plačilne kartice

Pridobimo virtualno plačilno kartico kar na spletu
Pridobimo virtualno plačilno kartico kar na spletu

Veliko kupujete preko spleta, vendar se bojite zaupati podatke vaše plačilne kartice? Mnogi uporabniki imajo isto težavo, zato je tukaj enostavna rešitev, ki omogoča da pridobimo brezplačno virtualno kartico kar preko spleta v parih minutah.

Če se tudi vi soočate s težavo, ali bi za nakup uporabili plačilno kartico, je tukaj enostavna rešitev. Namreč ob nakupih preko spleta, je vedno veliko vprašanje, ali boste izdelek prejeli in ali je spletna stran sploh varna. Lahko se tudi zgodi, da v spletno stran vdrejo in nato ukradejo vse možne podatke, med drugimi tudi plačilne, kar je dan danes več kot le redek primer.

Entropay ponuja prav takšno rešitev. Preko spleta lahko namreč ustvarimo poljubno število pred-plačniških kartic, katere lahko nato polnimo z svojimi lastnimi plačilnimi karticami, ali pa kar preko plačila UPN obrazca, vendar bomo pri tem morali odšteti malo več za provizijo, ter na dobroimetje počakati kakšen dan ali dva.

Kartica tudi ni vezana imensko, tako, da lahko nakup opravimo pod drugim imenom. Velja natanko eno leto od izdaje, lahko pa jih izdamo tudi za vsako plačilo posebej, torej ni pogojev, koliko kartic lahko ustvarimo in uničimo v določenem obdobju. V teoriji, če imamo dovolj časa, lahko za vsak nakup plačamo vedno z drugo kartico.

Dobroimetje se ohrani na računu, tako, da lahko z lahkoto premeščamo sredstva iz ene na drugo kartico, brez dodatnih stroškov. Žal pa storitev ne ponuja plastične kartice, ker je namenjena samo za plačevanje preko spleta. Entropay posluje s podjetjem Visa, kar pomeni, da je kartica na spletu sprejeta (skoraj) vsepovsod.

Ponuja pravo razmerje med uporabnostjo in zasebnostjo, ter anonimnostjo. Ker pa je v Evropi že par let v veljavi zakon za preprečevanje pranja denarja, se bomo morali tudi kasneje poistovetiti z osebnim dokumentom in potrdilom o stalnem naslovu.


Prijavi napako v članku