Računalništvo, telefonija
05.02.2013 10:23
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Brezpapirna pisarna je res na dosegu roke – a včasih je tudi to predaleč

Brezpapirna pisarna je res na dosegu roke – a včasih je tudi to predaleč
Brezpapirna pisarna je res na dosegu roke – a včasih je tudi to predaleč

Kljub trendom, ki narekujejo brezpapirno poslovanje, še vedno veliko podjetij posluje s papirjem, saj se jim ga ne uspe znebiti, ali pa si tega niti ne želijo. Tista, ki se podajo na to pot, imajo praviloma pred očmi visoke in privlačne cilje – nič več težkih fasciklov! Nič več zaprašenih polic s kupi papirja! Nič več zmede, kje je ta ali oni dokument!

No, čisto tako vendarle ni. Na poti do brezpapirnega poslovanja na podjetja preži veliko pasti, a ravno toliko je tudi priložnosti za organiziranje učinkovitega in preglednega poslovanja.

Da boste lažje poiskali rešitve na zgornje ovire, se lahko udeležite dveh seminarjev, ki jih organizira FrodX. Na tokratnih seminarjih se ne bo govorilo le o tem, kako se lotiti uvedbe uvedbe dokumentnega sistema, da bo vse teklo čim bolj gladko, predvsem pa zakonsko skladno, pač pa boste tudi pregledali in razložili, kakšne spremembe na področju hrambe in izmenjave elektronskih dokumentov, predvsem izdajanja e-računov, je prinesla novela Zakona o DDV, ki je stopila v veljavo z letošnjim letom.

O tem in še marsičem bo govora v teoretičnem delu februarskih seminarjev, vse pa bo obogateno s predstavitvami več ponudnikov, ki tudi zaradi prisotnosti konkurentov odkrito in jasno spregovorijo o svojih rešitvah. Vrednost seminarja je torej čista informacija, ki jo dobi obiskovalec ali iskalec poslovne rešitve, kompetence organizatorja v zvezi z uvedbo dokumentnih sistemov in obvladovanjem papirnih vhodnih dokumentov pa lahko preverite tudi s prebiranjem brezplačnih priročnikov.

Naredite prve korake do brezpapirne pisarne in urejenega obvladovanja papirnih vhodnih dokumentov 13. februarja v Hotelu Mons:

in

Nakupno odločitev si lahko s pravimi in pravočasnimi informacijami olajšate in poenostavite. S temi seminarji želijo pomagati, da vas ne bi več bolela glava – ne le zaradi neurejenega rokovanja s papirnimi dokumenti, pač pa tudi zaradi napačnih ali nepremišljenih odločitev glede uvedbe brezpapirnega poslovanja.


Prijavi napako v članku