Računalništvo, telefonija
07.06.2012 05:01

Deli z drugimi:

Share

Brez virusov, vsaj tri leta!

Paket vsebuje: Norman Security Suite Antivirus & Antispyware za 3 leta (slovenska različica)
Paket vsebuje: Norman Security Suite Antivirus & Antispyware za 3 leta (slovenska različica)

Računalniški virusi so nadloga, ki vsake toliko “prizadene” računalnik. Seveda se temu lahko izognemo, vendar pa je z brskanjem po spletu njihov vstop v “domači sistem” zelo preprost. Varnostne novice so poročale, da je za letošnje leto napovedan velik porast računalniških virusov, pri čemer statistika kaže, da trenutno največ virusov odkrijejo v Aziji – kar 25.000 dnevno.

Če bi se radi kvalitetno zaščitili pred virusi in posledicami napada virusa, pozorno preberite naslednje odstavke.

Normanova protivirusna in protivohunska zaščita vas varuje in ščiti pred vsemi podanimi grožnjami interneta. Uporabniku prijazen in hitro delujoč varnostni program je zasnovan tako, da nudi najvišjo možno varnost pred zlonamerno programsko opremo (malware). Norman Security Suite nudi neprekosljivo zaščito pred temi neprestanimi kibernetskimi nevarnostmi. V sistem je vključena proaktivna tehnologija Norman SandBox, ki je namenjena prepoznavanju in blokiranju neželenih aktivnosti, ki lahko škodujejo računalniku in sistemu.

Le do konca tedna imate izjemno in neponovljivo možnost nakupa 3 letne licence za ceno 1 letne licence oziroma več kot 50% popust! Več informacij dobite na spletni strani www.norman.si. – Oglasno sporočilo


Prijavi napako v članku