Računalništvo, telefonija
14.05.2015 15:55

Deli z drugimi:

Share

Brez dlake na jeziku o slovenskem digitalnem trgu

Na četrti slovenski konferenci o digitalnih komunikacijah DIGGIT, ki bo 4. junija v ljubljanskem GH Union, lahko ob predavanjih priznanih domačih in tujih strokovnjakov pričakujemo odlične debate na okroglih mizah, kjer bodo o trendih in izkušnjah govorili številni izkušeni praktiki.
Brez dlake na jeziku o slovenskem digitalnem trgu
Brez dlake na jeziku o slovenskem digitalnem trgu

Sašo Dimitrievski, partner agencije Pristop, bo o slovenskem digitalnem trgu, o pogumu za povečanje investicij v digitalno oglaševanje in širšem poslovnem vidiku trenutnega stanja na trgu brez dlake na jeziku spregovoril z direktorjem vodilnega podjetja na področju poslovne analitike programske opreme in storitev SAS Daretom Klavžarjem, svetovalcem v svetovalnem gigantu A.T. Kearney Markom Derčo in direktorico sektorja za upravljanje odnosov s strankami in marketinga v Novi ljubljanski banki Ireno Čuk.

Kaj je potrebno za osvajanje src uporabnikov na mobilnih napravah bodo pod vodstvom direktorja področja marketinga v podjetju TSmedia Mitje Jereba ugotavljali soustanovitelj in direktor produktnega razvoja v Celtri Matevž Klanjšek, soustanovitelj in izvršni direktor avstrijske agencije Digitalsunray Media Gerhard Guenther in vodja strateškega marketinga in razvoja v Mlekarni Celeia Darja Teržan.

Prijave na konferenco so še zmeraj odprte. Ob prijavi na 04. DIGGIT pa poslovni asistent bizi.si podarja povsem brezplačen dvomesečni polni dostop do vseh finančnih podatkov na bizi.si in na ta način omogoča vpogled v poslovanje konkurentov ali poslovnih partnerjev. Dodatno imajo vsi naročniki Bizi.si ob prijavi na 04. DIGGIT 15-odstotni popust.


Prijavi napako v članku